Ο εργοστασιακός αναβάτης της Rockstar Energy Husqvarna, Graham Jarvis κέρδισε το 4ο τίτλο του στο Tough One και το βραβείο £ 4000 στο 12ο και τελευταίο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Nantmawr λατομείο.

jarvis

O κύριος αγώνας ξεκίνησε στις 13:30. Στον τελευταίο αγώνα του The Tough One οι δύο πιο επιτυχημένοι αναβάτες Graham Jarvis και David Knight έδωσαν μάχη σώμα με σώμα.

Γρηγορότερος μετά την πτώση της σημαίας ήταν ο Paul Bolton, που πήρε το προβάδισμα του αγώνα με ένα δεύτερο διαφορά απο τον Wade Young στο τέλος του πρώτου γύρου. Ο Jono Richardson ήταν 3ος. Στο δεύτερο γύρο, ο 6 φορές νικητής David Knight άρχισε να ανεβαίνει θέσεις αλλά δεν μπορούσε να προσπεράσει τον Graham Jarvis. Ο Graham είχε μια καθυστερημένη έναρξη καθώς πάλευε με ένα τραυματισμό στην πλάτη, αλλά πίεζε τον Knighter σε κάθε εμπόδιο. Μετά τη μέση του αγώνα η βροχή είχε δυναμώσει και μούσκεψε όλο το κομμάτι. Παρά το αραίωμα των αναβατών, οι χρόνοι για τους κορυφαίους αναβάτες επιμηκύνθηκε κατά ένα τρίτο. Οι αναβάτες κοιτούσαν στα pits για τα καύσιμα και τον αέρα. Ο Graham Jarvis πήρε το προβάδισμα μετά από τον David Knight χωρίς πίεση, αλλά αργότερα πίεσε λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να έχει μία πτώση.  Ήταν το μόνο λάθος του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Knighter να ξαναπάρει το προβάδισμα. Αργότερα ο Jarvis βρήκε τον ρυθμό του και πήρε την νίκη. Ο David Knight ήταν δεύτερος και ο Paul Bolton ήταν 3ος. Ο Wade Young 4ος και ο Jonathan Richardson 5ος.

Αυτή ήταν η τελευταία Tough One στο Nantmawr Quarry, ήταν η 12η έκδοση και ίσως η πιο συναρπαστική.

Graham Jarvis:« Ήμουν δεύτερος από το ξεκίνημα, πολύ καλύτερα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες μου, μερικοί αναβάτες με προσπέρασαν, αλλά ο στόχος ήταν να είμαι μπροστά στους πρώτους γύρους και ήμουν. Έψαχνα για τις καλύτερες γραμμές, είχα ένα πολύ καλό αγώνα με τον τον David Knight σήμερα. Ο Knighter γνωρίζει αυτόν τον τόπο καλά και είναι πάντα γρήγορος εδώ. Όταν αποφάσισα να πιέσω, κατέληξα σε πτώση. Μπήκα γρήγορα πίσω με την μοτοσυκλέτα μου και αποφάσισα να μείνω πίσω απο τον Knight για μερικούς γύρους. Λίγο μετά το ήμισυ της διαδρομής τον πέρασα και κατάφερα να ανοίξω μια αξιοπρεπή διαφορά. Η διαδρομή ήταν υγρή και λασπώδες, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχε πραγματικά τεράστια διαφορά για μένα. Τα ισχυρότερα σημεία για μένα ήταν τα πιο αργά και πιο τεχνικά τμήματα εντός του λατομείου, αυτα ήταν τα σημεία όπου η ΤΕ300 διακρίθηκε πραγματικά. Ήταν δέκα χρόνια πρίν τότε που αγωνίστηκα πρώτη φορά εδώ στο Nantmawr λατομείο. Είμαι χαρούμενος που πήρα τη νίκη, την τέταρτη Tough One νίκη μου, κατά τη τελευταία έκδοση της εκδήλωσης «.

Αποτελέσματα:results overall

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.