Ο αναβάτης της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, Graham Jarvis ολοκλήρωσε μια την σεζόν 2016 σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καταφέρνοντας να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο της Αφρικής παίρνοντας μια αποφασιστική νίκη στη 48η ετήσια εκδήλωση Hard enduro της Νότιας Αφρικής.

graham-jarvis-roof-of-africa-enduro_p-20161203-00422_news

Μετά τις νίκες του στο Erzberg, Romaniacs, Μάχη των Βίκινγκς, GetzenRodeo και Ukupacha κατά τη διάρκεια του 2016, ο Jarvis πήγε στο Roof της Αφρικής με το μόνο στόχο στο μυαλό του τη νίκη.

Την πρώτη ημέρα ξεκίνησε δυνατά κάνοντας τον πρώτο χρόνο στις κατατακτήριες. Ο Βρετανός αστέρας τους extreme enduro ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να παλέψει για την τέταρτη νίκη της καριέρας του στη Νότια Αφρική. Την δεύτερη ημέρα κατάφερε και τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Alfredo Gomez.

Η τρίτη και τελευταία ημέρα του αγώνα στα βουνά γύρω από το Λεσόθο ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα. Στις τρεις ημέρες Gomez και Jarvis προσπάθησαν να διατηρήσουν την ενέργεια του όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να επιτεθούν κοντά στα τελικά στάδια.

Τελειώνοντας την τρίτη και τελευταία ημέρα με χρόνο αγώνα που ήταν λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα πίσω από τον συνολικό χρόνο του Gomez, ο Jarvis εκμεταλλεύθηκε πλήρως το κενό 10 λεπτών που είχε δημιουργήσει έναντι του αντιπάλου του στη διάρκεια του Time Trial κερδίζοντας το 2016 Roof of Africa. Ήταν η τέταρτη νίκη στη καριέρα του αναβάτη της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing στη διάσημη εκδήλωση Hard enduro της Νότιας Αφρικής.

Graham Jarvis: «To να τερματίσω τη σεζόν με μια ακόμα νίκη είναι πολύ καλό. Για να είμαστε δίκαιοι φέτος, ο αγώνας ήταν διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά που έχω αγωνιστεί. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις διαφορά, έτσι κατέληξα να οδηγώ το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Gomez. Υποθέτω ότι ήταν καλό και για τους δυο μας, όπως βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο κατά την πλοήγηση μας. Ήξερα ότι δεν θα μπορούσε να κάνω απόσταση απο τον Alfredo, και κρατούσα δυνάμεις για το τέλος, όπως και το έκανα. Είχαμε ένα καλό αγώνα όλο το Σαββατοκύριακο και η Husqvarna μου δούλεψε πολύ καλά παρά τη ζέστη. Το έδαφος είναι πάντα μαλακό στο Roof και γλιστράει, έτσι είναι πάντα ένας δύσκολος αγώνας για να κερδίσεις. Ήταν μια φανταστική σεζόν για μένα και δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τη Rockstar Energy Husqvarna για την υποστήριξή τους. “

Αποτελέσματα:
1. Graham Jarvis (Husqvarna) 16:14:40
2. Alfredo Gomez (KTM) 16:14:49
3. Scott Bouverie (KTM) 16:21:56
4. Travis Teasdale (KTM) 16 : 23: 55
5. Blake Gutzeit (Yamaha) 16:28:01
6. Brett Swanepole (Yamaha) 16:53:25

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.