Ο πρώτος γύρος του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Enduro Extreme πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία στο Tong του Λιντς, σε απόλυτα βρετανικό χρώμα με μόλις 3 αναβάτες εκτός Ηνωμένου Βασιλείου να συμμετέχουν στον αγώνα.

extreme enduro

Η πρόβλεψη του καιρού που έδινε χιόνι και κακές καιρικές συνθήκες δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ με τις συνθήκες του αγώνα να είναι σε υγρό και λασπώδες τερέν, με τις αχτίδες του ηλίου να εναλλάσσονται με ασθενή βροχόπτωση.

Οι αναβάτες της κατηγορίας PRO είχαν δύσκολο έργο καθώς οι 240 αναβάτες που αγωνίστηκαν το πρωί είχαν δημιουργήσει βαθιά λούκια αυξάνοντας τον βαθμό δυσκολίας της διαδρομής, δημιουργώντας πολλές παγίδες . Η αναμενόμενη μάχη μεταξύ των Graham Jarvis και David Knight δεν συνέβη ποτέ με τον Knight να έχει μια άσχημη πτώση στον πρώτο γύρο, που τον ανάγκασε να αποσυρθεί αφήνοντας τον Graham Jarvis σε έναν μοναχικό αγώνα για την κατάκτηση τις δεύτερης φετινής του νίκης σε βρετανικό έδαφος μετά το Valleys Xtreme.

Ο Billy Bolt ήταν απειλητικός στον πρώτο γύρο αλλά είδε σύντομα τον Jarvis να δημιουργεί διαφορά αφήνοντας τον νεαρό πολλά υποσχόμενο αναβάτη στην δεύτερη θέση.

Ο Paul Bolton, επιστρέφοντας από μια μακρά περίοδο απραξίας μετά τον τραυματισμό του έκανε έναν πολύ καλό αγώνα απειλώντας την δεύτερη θέση του Billy Bolt.

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Keelan Hancock μπροστά από τον Danny Mccanney που ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στο λασπωμένο τερέν.

Αποτελέσματα:1

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.