Για άλλη μια φορά πάνω από 10.000 οπαδοί ταξίδεψαν στο Griesbach στη Γερμανία για το Getzenrodeo. 

jarvis291016

Το Getzenrodeo είναι ένας απο τους μεγαλύτερους αγώνες extreme enduro στη Γερμανία προσελκύοντας τους καλύτερους αναβάτες παγκοσμίως.

Ο Jonny Walker πήρε την πρωτοπορία κατά την πρώτη ώρα του αγώνα με τον Graham Jarvis να κρατάει δυνάμεις για το τέλος. Στη δεύτερη ώρα ο Walker πιέστηκε απο τον Alfredo Gomez ο οποίος πήρε την πρώτη θέση μετά απο λάθη του Walker στο ολισθηρό μέρος στο Ore Mountains και την νίκη τη νίκη στο GetzenRace. Ο Graham Jarvis ήταν 3ος, ο Mario Roman 4ος, ο Lars Enöckl 5ος, ο Ben Hemingway 6ος, ο David Kyprianos 7ος, ο Philipp Bertl 8ος, ο Blake Gutzeit 9ος, ο Gerhard Forster 10ος, ο Michele Μπόση 11ος και ο Kyle Flanagan 12ος στα προκριματικά.

Στον τελικό οι αναβάτες ξεκινούσαν σε ζεύγη κάθε 10 δευτερόλεπτα. Πολλά τμήματα της πίστας είχαν αλλάξει με το έδαφος να γίνετε πολύ δύσκολο. Ο Graham Jarvis βρήκε σύντομα το ρυθμό του και πήρε το προβάδισμα μένοντας εκεί και τους 5 γύρους του αγώνα για την νίκη στο Ore Mountains. Ο Alfredo Gomez τερμάτισε στην δεύτερη θέση με τον Mario Roman να είναι τρίτος. Ο Jonny Walker τερμάτισε 4ος, Ο Blake Gutzeit 5ος και ο Ben Hemingway 6ος.

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.