Μια μοναδική εμπειρία απέκτησε ο Γιώργος Πισιμάνης, αθλητής του Δικυκλιστικού Αθλητικού Σωματείου Ηλείας (ΔΙΑΘΛΗΣΗ), συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP, στον τέταρτο γύρο, που  πραγματοποιήθηκε  στις 14-16 Ιουνίου στις Σέρρες.

Ο ερχομός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP στην Ελλάδα έδωσε την δυνατότητα να  εκπληρωθεί ένας από τους στόχους του Γιώργου, δηλαδή να λάβει μέρος σε έναν  θεσμό τέτοιου βεληνεκούς. Στον αγώνα των Σερρών ο στόχος του Γιώργου ήταν κυρίως ο τερματισμός αλλά και η αποκόμιση εμπειριών από μια τέτοια διοργάνωση και η αξιοπρεπή παρουσία του ανάμεσα σε οδηγούς  Παγκόσμιου επιπέδου.

Κατάφερε όμως πολύ περισσότερα, ΔΥΟ δεύτερες θέσεις το διήμερο στην κατηγορία OPEN 2 STROΚΕ, αλλά και την ΠΡΩΤΗ θέση ανάμεσα  στους Έλληνες, σε ένα πάρα πολύ δύσκολο τερέν που χαρακτηρίστηκε ο δεύτερος ποιο δύσκολος αγώνας.

Φυσικά αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αμέριστη βοήθεια των ανθρώπων που τον στηρίζουν, την ομάδα του Yamaha Racing Worksbike Team, και πιο συγκεκριμένα τον Χελιώτη Δημήτρη και όσοι τον πλαισιώνουν, το Ηλειακό κέντρο ανακύκλωσης ΤΣΙΠΟΛΙΤΗΣ ΕΕ, την ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ, την εταιρεία Τζωρτζόπουλος  Fly Racing Greece, Shoei Helmets,RIDE 100%, τα λιπαντικά Eni, την Polisport OffRoad Errikos Karrer, DXL Graphics, την Inatechmx  την Gaerne, αλλά και την οικογένεια του που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα του !

Γιώργο έκανες περήφανους όλους εμάς στό ΔΙΑΘΛΗΣΗ

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.