Μετά από πέντε χρόνια απουσίας το Maxxis FIM Enduro World Championship επιστρέφει στο Bergamasche Valley αυτό το Σαββατοκύριακο για να πραγματοποιηθεί ο πέμπτος γύρος της σειράς.

Rovetta

Rovetta

Στην Rovetta της βόρειας Ιταλίας 37 χιλιόμετρα από το Bergamo βρίσκεται το κέντρο του αγώνα σ’ ένα οροπέδιο ύψους περίπου 700 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας περιτριγυρισμένο από διάφορα ανάγλυφα, όπως τα Όρη Blum, Pare, Presolana, Falecchio, Pora και το Pizzo Formico.

Ο αριθμός των αναβατών που θα συμμετέχουν στον συγκεκριμένο αγώνα είναι 112 με όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές να δηλώνουν παρών σε ένα πρωτάθλημα που έχει πάρει φωτιά σε όλες της κατηγορίες.

Στην Ε1 τέσσερις βαθμούς χωρίζουν τους Christophe NAMBOTIN και Eero REMES, στην Ε2 προηγούνται οι Γάλλοι Antoine MEO και Pierre-Alexandre RENET αλλά ο Ιταλός σταρ Alex SALVINI που βρίσκεται στην τρίτη θέση και θα κυνηγήσει την νίκη μπροστά στο ένθερμο κοινό του. Στην Ε3 μπορεί να προηγείται ο Mathias BELLINO αλλά οι αντίπαλοι του είναι αξιόλογοι, ο ανεβασμένος Matthew PHILLIPS, ο έμπειρος Matti SEISTOLA, ο ενθουσιώδης Aigar LEOK και ο ποιοτικός Thomas OLDRATI είναι αναβάτες πρωταγωνιστές. Στις μικρές κατηγορίες Άγγλοιταλική μάχη στην junior με τους Βρετανούς Jamie McCANNEY και Steve HOLCOMBE να απειλούνται από τους Ιταλούς Giacomo REDONDI και Alessandro BATTIG. Στα youth125 επιστρέφουν αρκετοί αναβάτες με τις συμμέτοχες να ανεβαίνουν στις 21 απο τις μόλις 5 του αγώνα των Σερρών με τους Josep GARCIA και Mikael PERSSON να είναι τα φαβορί αλλά χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο έκπληξης.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκεται και ο Τρικαλινός Γιάννης Τρίγκας που αποφάσισε να συμμετάσχει και σε δεύτερο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος θέλοντας να αποσπάσει πολύτιμες εμπειρίες σε έναν από τους πλέον ανταγωνιστικούς αγώνες της σειράς καθώς οι πολλές και ποιοτικές συμμετοχές από το ιταλικό πρωτάθλημα συμπληρώνουν τους αναβάτες των εργοστασιακών ομάδων.

trigkas giannhs

Ο Τρικαλινός αναβάτης μετά την επιτυχημένη του εμφάνιση στον εθνικό μας αγώνα και πριν την συμμετοχή του στο ISDE (International Six Days of Enduro) που θα διεξαχθεί στο Kosice της Σλοβακίας 7 -12 Σεπτεμβρίου βρίσκεται μπροστά σε ακόμα μια μεγάλη πρόκληση.

Λίστα Συμμετοχών:

e1

e2

e3

ej

ey

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.