Για τον τελευταίο αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος Motocross ΒΜU 2017 ταξίδεψε ο πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Τουρατζίδης ( ΜΧ Team Τουρατζίδης) αυτό το Σαββατοκύριακο στο  Troyan της Βουλγαρίας καταφέρνοντας να κατακτήσει την πρώτη θέση του Βαλκανικού πρωταθλήματος.

1

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση στο Ελληνικό πρωτάθλημα του 2017 και την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία ΜΧ2 με τον αναβάτη της Γιάννη Τουρατζίδη, η ΜΧ Τeam Τουρατζίδης πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το Βαλκανικό πρωτάθλημα motocross. Παρά την ταλαιπωρία, κούραση και την ατυχία της ομάδας στο ΜΧ των Εθνών, ο Γιάννης Τουρατζίδης κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα 2017.

Αγωνιστικά, φτάνοντας στο Troyan η βροχή ήταν ασταμάτητη απο την Παρασκευή, έχοντας οι αναβάτες να αντιμετωπίσουν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο. Στο πρώτο σκέλος o Γιάννης τουρατζίδης έφυγε πρώτος αλλά ένα γλίστρημα τον ανάγκασε να χάσει τη θέση. Οδηγώντας πολύ συνετά και με ασφάλεια ο Γιάννης τερμάτισε δεύτερος συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς. Στο δεύτερο σκέλος όπου ήταν ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στο λασπώδες τερέν, στην εκκίνηση έγινε μπλέξιμο με αρκετούς αναβάτες όπου ανάγκασε τον Έλληνα πρωταθλητή να μείνει στην προ τελευταία θέση. Κάνοντας υπερπροσπάθεια ο Γιάννης στον τέταρτο γύρο έφτασε τους αναβάτες που ήταν στην τρίτη και τέταρτη θέση αλλά είχε μία πτώση που τον καθυστέρησε. Έχοντας πρόβλημα με τα λασπωμένα γάντια όπου κάποια στιγμή τα έβγαλε, τελικά κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση του σκέλους, και μαζί με την δεύτερη του πρώτου ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, αλλά αυτό που ήθελε το κατάφερε. Συλλέγοντας του βαθμούς που ήθελε ο Γιάννης Τουρατζίδης κατέκτησε την πρώτη θέση του Βαλκανικού πρωταθλήματος Motocross 2017.

Γιάννης Τουρατζίδης: » Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Η ασταμάτητη βροχή απο το την Παρασκευή έκανε το τερέν πολύ δύσκολο και απαιτητικό. Στο πρώτο σκέλος έκανα πολύ καλή εκκίνηση αλλά μετά από ένα γλίστρημα έχασα την πρωτοπορία, προσπάθησα να οδηγήσω με ασφάλεια και να κρατήσω την θέση μου όπου και τα κατάφερα μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς. Στο δεύτερο σκέλος τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα, στην εκκίνηση αρκετοί αναβάτες μπλεχτήκαμε και ξεκίνησα προ τελευταίος. Κατάφερα και έφτασα τους πρώτους αλλά είχα μία πτώση. Τέλος τερμάτισα πέμπτος. Τα καταφέραμε όμως, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην ομάδα μου ( MX Team Τουρατζίδης ) και σε όλους όσους βρίσκονται δίπλα μου και πιστεύουν σε μένα.»

Τελική κατάταξη κατηγορία MX2  

  1. Γιάννης Τουρτραζίδης (Ελλάδα, Yamaha) – 209 βαθμοί
  2. Tony Tsvetkov (Βουλγαρία, Yamaha) – 194 βαθμοί
  3. Alex Dimitrov (Βουλγαρία, KTM) – 179 βαθμοί

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.