Tim Gajser, ο παγκόσμιος πρωταθλητής MXGP 2016, θα παραμείνει με την ομάδα HRC για το FIM Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross, MXGP, για άλλα δύο χρόνια μετά την υπογραφή με τη Honda Racing Corporation.

5a251c479666d5.91532245

Αν και δεν είναι μυστικό ότι ο GT243 έχει την επιθυμία να τρέξει στις ΗΠΑ, τουλάχιστον σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, με το HRC και την ομάδα Gariboldi, ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στο MXGP όπου θα ακολουθήσει μια νέα πρόκληση για να φέρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Honda με την CRF450RW.

Η σημερινή συμφωνία του Gajser με την Honda, όπου ξεκίνησε το 2015 θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το 2020. Ο σλοβένος έχει εισέλθει στην ιαπωνική μάρκα για τη σεζόν 2014 και από τότε η άνοδος του ήταν αξιοσημείωτη: έξι θέσεις στο βάθρο στο GP της πρώτης του χρονιάς, στη συνέχεια το 2015 έφερε την πρώτη νίκη στην κούρσα για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος της MX2. Την επόμενη χρονιά, έγινε ένας από τους τέσσερις αναβάτες της Honda όπου κέρδισε διαδοχικές νίκες σε διάφορες κατηγορίες με τον τίτλο του MXGP World Championship.

Για τη σεζόν 2018, ο GT243 πάνω στην Honda CRF450RW θα βελτιωθεί περαιτέρω, μαζί με τον Brian Bogers και με τον Calvin, και όλοι μαζί κάτω από την τέντα της HRC Team Gariboldi.

Πρόσφατα, Gajser παρακολούθησαν το Αll Honda Racing Day στο Motegi της Ιαπωνίας, η παραδοσιακή εκδήλωση στο τέλος της σεζόν που συγκεντρώνει τα αστέρια και τους παγκόσμιους πρωταθλητές Honda Racing σε μιά κερκίδα γεμάτο οπαδούς. Εκτός από τον Marc Marquez, Dani Pedrosa, Jenson Button, Stoffel Vandoorne, Akira Narita και Takuma Sato, ο Gajser έχει λάβει μέρος σε μια σειρά από δραστηριότητες όπως καρτ αγωνιστικά, το Super Cubs και το Honda Sports & Eco Fit.

Tim Gajser 243: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι στο MXGP για άλλα δύο χρόνια. Έχουμε εξαιρετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες από φέτος και θέλω να είμαι και πάλι παγκόσμιος πρωταθλητής, οπότε θα συνεχίσουμε να το αντιμετωπίζουμε ως προτεραιότητα. H HRC έχει εργαστεί σκληρά για τη μοτοσυκλέτα και υπάρχουν κάποιες αλλαγές που έχει κάνει και οι οποίες είναι πολύ καλές, οπότε ανυπομονώ για την πρόκληση του επόμενου έτους και νομίζω ότι έχουμε ένα πολύ ισχυρό πακέτο για να αγωνιστούμε για τον τίτλο. Όλη η ομάδα είναι πιο πεινασμένη από ποτέ για το επόμενο έτος, και το έχω ξαναπεί, αλλά εμείς πάμε μπροστά σαν μια οικογένεια όπου όλα λειτουργούν, έτσι ώστε πραγματικά να έχω ό, τι χρειάζομαι και νιώθω πολύ χαρούμενος. «

Tetsuhiro Kuwata, Γενικός διευθυντής HRC Διευθυντής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποφασίσαμε με τον Tim που θα παραμείνει στο MXGP για άλλες δύο χρονιές. Φυσικά, ο ίδιος εξακολουθεί να έχει την επιθυμία να αγωνιστεί στην Αμερική, αλλά για σύντομο χρονικό διάστημα ο κοινός μας στόχος είναι να φέρουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Honda, και πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός του Tim και του CRF450RW είναι μια πολύ ισχυρή εταιρική σχέση που θα μας επιτρέψει να επαναλάβουμε το 2016, να αγωνιστούμε για τον τίτλο και πάλι. Ο Tim εργάστηκε σκληρά και είμαστε σίγουροι για ένα ακόμη επίπεδο καλής απόδοσης την επόμενη σεζόν στο MXGP. «

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.