Ο Tim Gajser πρόσθεσε ένα βάθρο ακόμα σε ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο στο Grand Prix της Αμερικής, όπου τον ανέδειξε παγκόσμιο πρωταθλητή MXGP 2016 με την Honda CRF450RW.

gajser

Ξεκίνησε το Grand Prix της Αμερικής που ήταν ο προτελευταίος γύρος της χρονιάς με προβάδισμα 65 βαθμών, και τα μάτια σταθερά στραμμένα στη νίκη για να εξασφαλίσει τον τίτλο.

Χρειαζόταν δέκα βαθμούς παραπάνω από τον αντίπαλο του Antonio Cairoli, ο Tim είχε ένα καλό ξεκίνημα με μια τέταρτη θέση κυνηγώντας τον Jeremy Van Horebeek για την τρίτη, αλλά την ίδια στιγμή δεχόταν επίθεση από τους Glenn Coldenhoff και Clement DeSalle. Εν τω μεταξύ, Cairoli ήταν στην 15 θέση. Ο Ιταλός πάλεψε και πήρε την 13η θέση. Ο Gajser τερμάτισε το πρώτο σκέλος με ενα προβάδισμα 75 βαθμών που του εξασφάλισε τον τίτλο μετά τον τον τίτλο της MX2 το 2015.

Τim Gajser

Tim Gajser 243: “Είναι εκπληκτικό να κερδίζεις αυτόν τον τίτλο. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Assen είχαμε ένα φρικτό τέλος της εβδομάδας και δύο κακούς αγώνες που μας πήραν απο κάτω. Προσπάθησα τις τελευταίες ημέρες και πραγματικά κράτησα τη συγκέντρωση για τον εαυτό μου. Δεν μπορούμε να τελειώσουμε τη σεζόν έτσι, είχαμε μια απίστευτη σεζόν, είπα στον εαυτό μου, στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, και είμαστε και πάλι στο προσκήνιο κερδίζοντας τον τίτλο εδώ, με μία θέση στο βάθρο, απλά είναι τέλειο.

Θέλω να ευχαριστήσω την Honda, HRC, την ομάδα, την οικογένειά μου, και τον πατέρα μου, που έχουμε εργαστεί τόσο σκληρά γι ‘αυτό όλη μας τη ζωή, τώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά, πετύχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, την υψηλότερη δυνατή θέση, το στέμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Όλοι οι οπαδοί ήταν απίστευτοι αυτό το έτος, ήδη το περασμένο έτος ήταν καταπληκτικό, γιατί είχαμε τόσο μεγάλη υποστήριξη, αλλά φέτος ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Μπορούμε να κάνουμε κάτι με τη δημοτικότητα του αθλήματος στη Σλοβενία, είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι το πρόσωπο που βοηθά το άθλημα να αναπτυχθεί. Είναι τιμή και ευχαρίστηση.

Η έναρξη της σεζόν με δύο νίκες στο Κατάρ ήταν προφανώς ένα καταπληκτικό ξεκίνημα, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή. Μετά το GP της Ισπανίας ήταν το σημείο όπου εγώ πραγματικά σκέφτηκε ότι αυτό θα συμβεί και φέτος. Από την Ισπανία στη Μάντοβα έχουμε κερδίσει επτά από τους οκτώ γύρους, ήξερα τότε ότι αυτό ήταν δυνατό.  Ήξερα ότι αν συνέχιζα με αυτόν τον τρόπο για το υπόλοιπο της σεζόν θα έπαιρνα τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Το ήθελα αυτό τόσο πολύ φέτος, και έχω προπονηθεί σκληρότερα από ποτέ και δουλέψαμε ως ομάδα περισσότερο από ποτέ, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την MX2 νίκη μας, είμαστε πρωταθλητές και πάλι. Οφείλω να ευχαριστήσω τη Honda και την ομάδα για όλα όσα έχουν κάνει και μου έδωσαν αυτό το έτος.

Η μοτοσυκλέτα ήταν πραγματικά φανταστική. Γίνεται τόσο πολύ ένα μέρος σου που είναι πραγματικά απαραίτητο να έχουμε μια καλή σχέση μαζί της. Αποκαλούμε τις μοτοσυκλέτες μας μωρά μας, είναι σαν δεύτερη φίλη μας. Και φέτος η Honda CRF ήταν τέλεια. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο.

Πιστεύαμε τόσο έντονα ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε και πάλι φέτος, και αισθανόμουν τόσο προνομιούχος και τόσο τυχερός που είμαι σε αυτή την κατάσταση, και μετά από αυτό το χρόνο νιώθω καλύτερα ως οδηγός και ως πρόσωπο. Δεν τα έχω πραγματικά συνειδητοποιήσει ακόμα όλα αυτά. Δεν είναι εύκολο να κάνω σήμερα, αλλά και αύριο το πρωί όταν ξυπνάω, θα είναι ήδη πιο πραγματικό. Κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν πραγματικά πιστεύεις σε αυτό και πραγματικά εργάζεσαι γι ‘αυτό, ένα ακόμα όνειρο έγινε πραγματικότητα για μένα. “

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.