Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα ταλαντούχοι freestyle motocross αναβάτη Petr Pilat τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης.

pilat

Ο Τσέχος αναβάτης είχε χθες μία άσχημη πτώση κατά τη διάρκεια προπόνησης και μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πράγας, όπου αναφέρθηκε ότι υποβλήθηκε σε εγχείρηση λόγω εσωτερικών τραυμάτων. Ευτυχώς ο Petr έχει σταθεροποιηθεί και είναι εκτός κινδύνου.

Ένα μήνυμα έχει αναρτηθεί στην FMX σελίδα αθλητών στο Facebook που επιβεβαιώνει ότι ο Petr είναι «ΟΚ» μετά από τη χειρουργική επέμβαση. Η οικογένειά του εκτιμούν τα μηνύματα στήριξης και ζητούν απο τους φίλαθλους την αποστολή «θετικής ενέργειας». Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα στο Facebook.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα μηνύματά σας. Ο Petr είναι εντάξει μετά από τη χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί έχουν σταματήσει την εσωτερική αιμορραγία. Είπαν ότι τα πάντα είναι εντάξει, επειδή αυτός είναι ο πρωταθλητής. Και το ξέρουμε! Πονάει πολύ, είχε ακόμη και μια σοβαρή διάσειση, αλλά ξύπνησε σήμερα και μας χαμογέλασε και άγγιξε το χέρι μου. Πιστεύουμε και προσευχόμαστε! Ευχαριστώ και πάλι όλους εσάς και σας παρακαλώ να τον στείλει ακόμη περισσότερα κύματα θετικής ενέργειας.

ΗΑδελφή Veronika και όλη η οικογένεια.

DBR σίγουρα ελπίζουμε ότι Petr είναι σε θέση να κάνει μια πλήρη αποκατάσταση και οι σκέψεις μας είναι με τον ίδιο και την οικογένειά του.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.