Αναμένεται να ανακοινωθούν τα μέλη της ομάδας των ΗΠΑ για το 2016 Motocross των Εθνών αυτό το Σαββατοκύριακο στον δέκατο γύρο του Pro Motocross Lucas Oil στην Unadilla. Αλλά θα υπάρξει ένα όνομα που δεν θα αναφέρετε, ενάντια σε όλες τις εκτιμήσεις και προσδοκίες, το όνομα θα είναι αυτό του αναβάτη της Monster Energy Kawasaki, Eli Tomac.

eli tomac

Η Kawasaki ανακοίνωσε ότι Tomac και η ομάδα των ΗΠΑ δεν θα συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Maggiora της Ιταλίας στις 25 Σεπτεμβρίου.

Tomac: «Αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Έτρεξα στο Motocross των Εθνών δύο φορές και ήταν πάντα τιμή για μένα που επιλέγει για αυτό το σημαντικό γεγονός. Φέτος, λόγω του προγράμματος ο ανταγωνισμός είναι τόσο πλήρης και οι  δεσμεύσεις που έκανα για το μήνα Σεπτέμβριο με την ομάδα δεν θα έχω το χρόνο και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να ανταγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα, όπως το Motocross των Εθνών . Ας ελπίσουμε ότι, θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω και πάλι τις Ηνωμένες Πολιτείες στο μέλλον. Εύχομαι η ομάδα του 2016 των ΗΠΑ να είναι η καλύτερη, να βρει τον εαυτό της ανταγωνίζοντας ενάντια στις ομάδες του κόσμου στην Ιταλία και ανυπομονούμε να δούμε ο ένας τον άλλο και πάλι στο βάθρο, στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην οποία ανήκουμε.»

Ο Tomac, σήμερα είναι δεύτερος στο Lucas Oil Pro Motocross, και θεωρείται ευρέως το φαβορί για να οδηγήσει την κατηγορία ΜΧ1 τον προσεχή Σεπτέμβριο. Λόγω των συμβατικών υποχρεώσεων, ο Tomac έχει δεσμευτεί να ανταγωνιστεί σε δύο Grand Prix των ΗΠΑ, Charlotte και Glen Helen τον Σεπτέμβριο μετά την Pro σεζόν Motocross Lucas Oil. Πριν από το διάλειμμα των δύο εβδομάδων στο ημερολόγιο Pro Motocross, ο Tomac είχε αγωνιστεί σε 26 αγώνες τις τελευταίες 29 εβδομάδες.

Η ομάδα των ΗΠΑ έχει κερδίσει ένα Motocross των Εθνών το 2011.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.