Ο αναβάτης της GEICO HONDA υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό και πολύ τρομακτικό στον αγώνα Red Bull Straight Rhythm.

RJ Hampshire

Η πτώση προκλήθηκε στα σαμαράκια όταν το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας σηκώθηκε ψηλά και ο Rj έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος έχοντας αιμορραγία στον εγκέφαλο. Ένας σοβαρός τραυματισμός που θα μπορούσε να ήταν το τέλος για την καριέρα του νέου αναβάτη. Τα πρώτα νέα μιλούσαν για αποχή από τους αγώνες για ένα χρόνο αλλά υπήρξε πολύ μεγάλη βελτίωση και είναι πλέον πίσω στις προπονήσεις. Αναμένεται να επιστρέψει για το πρωτάθλημα της ανατολικής περιφέρειας στην κατηγορία των 250 κυβικών εκατοστών.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.