Ο πρώτος μεγάλος διεθνή αγώνα της σεζόν στο RedSand της Ισπανία ακυρώνεται λόγο βροχόπτωσης.

redsan

Η οργάνωση είχε δουλέψει σκληρά θέλοντας να δημιουργήσει ένα πολύ καλά σχεδιασμένο αγώνα, αλλά η χθεσινή βροχή πλημμύρισε την πίστα και τους χώρους γύρο από αυτή.

Ανάμεσα στους αναβάτες που θα συμμετείχαν υπήρχαν πολλά μεγάλα ονόματα του MXGP όπως οι Nagl Maximilian, Paulin Gautier, Anstie Max, Tixier Jordi, Tonus Arnaud, Simpson Shaun και Nicholls Jake αλλά και οι Seewer Jeremy, Covington Thomas, Brylyakov Vsevolod, Sterry Adam, Lawrence Hunter, Mewse Conrad, Watson Ben, Kjer Olsen Thomas, Monticelli Ivo και Jacobi Henry που αναμένετε να πρωταγωνιστήσουν την φετινή χρονιά στην ΜΧ2.

Επόμενος διεθνείς αγώνας στην pre-season είναι το Internazionali D’Italia Motocross 2017 που ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.