Δυνατές μάχες με την τελευταία ειδική να κρίνει την πρώτη θέση ήταν η πρώτη ημέρα στον τρίτο διήμερο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Σπερχειάδα.

Ο Παναγιώτης Κακολύρης είχε την πρωτοπορία στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αλλά στο τέλος μίλησε η εμπειρία του Δημήτρη Βαγγελάκου που κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί της Enduro GP. Κοντά του σε χρόνους ήταν και ο Αλέξης Ζώρας. Νέα μοτοσικλέτα για τον πολυπρωταθλητή και ένα νέο κίνητρο, επιστρέφοντας στις πολύ καλές επιδώσεις για τον Βασίλη Σιαφαρίκα κατακτώντας την τέταρτη θέση μετά από μια ωραία μάχη με τον έως τώρα πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Γιάννη Τρίγκα. Μάχη και για την έκτη θέση με τον Χρήστο Παπαθεοδώρου να σφραγίζει την παρουσία του στην τελευταία ειδική αφήνοντας έβδομο τον Νίκο Ζέρβα.

Την πρώτη ημέρα είχαμε και τρεις τραυματισμούς με τους Θανάση Γκαγκανάτσιο, Δημήτρη Μπάκα και Γεώργιο Χουβαρδά να βγαίνουν νωρίς έκτος αγώνα και να μην συμμετέχουν στον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.