Μετά το τραυματισμό που τον άφησε εκτός από τους τελευταίους αγώνες, Clément DeSalle μετά απο ανάρρωση ξεκινά τις δοκιμές.

DesalleBike_MXGP_17_USA_2017

Ο νικητής του 2017 Grand Prix της κατηγορίας MXGP, ο Clement DeSalle θα επιστρέψει στη Monster Factory Energy Kawasaki αυτό το μήνα μετά από μια θετική εξέταση από τους γιατρούς τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου. Ο Βέλγος αναβάτης έχασε το τελευταίο σκέλος της σειράς στη Γαλλία στις αρχές Σεπτεμβρίου λόγω του τραυματισμού του και τον Ολλανδικό γύρο που έφυγε με ένα σπασμένο σπόνδυλο C6. Ο αναβάτης έπρεπε να αποσυρθεί από τη βελγική ομάδα για το Motocross των Εθνών, μετά το ατύχημα.

Ο DeSalle αναρρώνει, αλλά του είπαν ότι το πρόγραμμα αποκατάστασης του πηγαίνει καλά και θα είναι σε θέση να αρχίσει να κάνει προπονήσεις με το KX450F με προοπτική δοκιμών, μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Ο Clement έφερε την Kawasaki το 2017 ως την καλύτερη ιαπωνική κατασκευάστρια στο τέταρτο πρωτάθλημα και κέρδισαν το Grand Prix στη Γαλλία και τη Ρωσία.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.