Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα σιωπής σχετικά με τον τραυματισμό του Wilson, η KTM ανακοίνωσε το τέλος της σεζόν για τον ίδιο.

Dean Wilson

Η KTM ανακοίνωσε ότι Dean Wilson υπέστη ρήξη ACL και μελάνιασμα MCL μηνίσκου στο γόνατο κατά τη διάρκεια μιας πτώσης στα ελεύθερα του Γύρου 3 στο Anaheim. Ο Wilson θα χάσει το υπόλοιπο του Monster Energy Supercross, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, φέτος η σεζόν έληξε νωρίς.

Ο Wilson πέταξε στο Βέλγιο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να κάνει τη χειρουργική επέμβαση χτές (Παρασκευή). Σύμφωνα με την ομάδα, η χειρουργική επέμβαση του Wilson ήταν επιτυχής.

Στο δεύτερο έτος του, στο 450SX, ο Wilson τερμάτισε ένατος και δέκατος πέμπτος  αντίστοιχα, κατά τους δύο πρώτους γύρους της σειράς.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.