Το WINTER WHEELS είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας που διεξάγεται στο χιονοδρομικό κέντρο του Prato Νevoso της Ιταλίας. Μοτοσυκλέτες motocross και enduro διαγωνίζονται σε μια διαδρομή που δεν υπάρχει πρόσφυση καθώς ο βασικότερος όρος του αγώνα είναι να μην χρησιμοποιούνται λάστιχα με καρφιά.

winter wheels

Για ακόμα μια φορά αρκετοί από τους αστέρες του Ιταλικού πρωταθλήματος στήριξαν τον ιδιαίτερο χιονισμένο αγώνα με τελικό νικητή τον Davide Soreca. Ο αναβάτης της Honda-RedMoto World Enduro Team αν και ήταν ο ταχύτερος στους προκριματικούς είχε μια πτώση στον πρώτο γύρο που τον έριξε πίσω. Έχοντας καλό ρυθμό κατάφερε να αναρριχηθεί στην κατάταξη και να μειώσει την διαφορά που τον χώριζε από τους Gerini και Cavallo που ήταν στις δυο πρώτες θέσεις. Στον τελευταίο γύρο ο Soreca εξαπολύοντας επίθεση κατάφερε να πάρει την νίκη αφήνοντας πίσω τους Cavallo, Gerini, Albergoni, Philippaerts και Freeman.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.