Μετά από μια πετυχημένη διετή παρουσία με την Honda RedMoto Racing, ο 22χρονος Davide Soreca ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την TM Racing για τα επόμενα τρία χρόνια.

Davide Soreca tm

Davide Soreca: «Είμαι πίσω θέλοντας να κατακτήσω τον τίτλο και να αποδείξω τη θέση μου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να αγωνιστώ το 2018 με μια ισχυρή ομάδα που μου προσφέρει υποστήριξη. Η TM έδειξε ότι είναι κορυφαία ομάδα βοηθώντας τους αναβάτες της να διεκδικήσουν τίτλους, καθώς για μένα είναι και ένα επιπλέον κίνητρο να αγωνιστώ σε μια αμιγώς ιταλική ομάδα με ιταλικό σήμα. Είμαι ενθουσιασμένος που την φετινή χρονιά θα αγωνιστώ με το δίχρονο EN300, θα είναι μια πρόκληση, αλλά πιστεύω είμαι έτοιμος για να την αναλάβω. Με την υποστήριξη της TM Factory Racing θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην κατηγορία Junior 2 στο EnduroGP και στην κατηγορία E3 του ιταλικού πρωταθλήματος με τον μοναδικό στόχο να είναι ο τίτλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την TM Racing για την πίστη τους σε μένα, είναι μια αληθινή τιμή να οδηγώ μαζί τους, όπως πολλοί μύθοι του αθλήματος το έχουν κάνει πιο πριν, συμπεριλαμβανομένου του Chicco Muraglia. Ο πρώην διευθυντής μου με τον οποίο κέρδισα τον τίτλο μου το 2014. Ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστώ με αυτή την άκρως επαγγελματική ομάδα. Ήρθε η ώρα να γυρίσω σελίδα και να προσθέσω ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της καριέρας μου. «

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.