Βρισκόμαστε ελάχιστες μέρες πριν τον πρώτο αγώνα της σειράς του παγκοσμίου πρωταθλήματος SuperEnduro στο Atlas Arena του Λοτζ της Πολωνίας, με τους πρωταγωνιστές να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην πρεμιέρα ενός πολύ συναρπαστικού πρωταθλήματος.

SuperEnduro-World-Championship-logo

Στην λίστα της κατηγορίας PRESTIGE υπάρχουν 21 αναβάτες αλλά δυστυχώς για τους φίλους του SuperEnduro ο ζωντανός θρύλος David KNIGHT (GB) παρά την επιθυμία του να συμμετέχει στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να βρει κάποια εργοστασιακή ομάδα για να στηρίξει την προσπάθεια του.

Παρά την απώλεια της απουσίας του Βρετανού αστέρα οι υπόλοιποι αναβάτες είναι έτοιμοι να απειλήσουν το σερί του Πολωνού BLAZUSIAK Taddy που μονοπωλεί τους τίτλους τα τελευταία χρόνια.

2

1

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.