Επίσημα πλέον οι φήμες επιβεβαιώθηκαν που ήθελαν τον Webb να φοράει τα πορτοκαλί χρώματα.

Στο paddock της εργοστασιακής KTM από την νέα χρονιά θα βρίσκεται ο έως τώρα αναβάτης της Yamaha, έχοντα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι πλέον θα είναι στα προπονητικά του Aldon Baker με τον Marvin Musquin.

Έως τώρα έχει ένα καλό παρουσιαστικό με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Διεκδικητής τίτλων και νικητής αυτών 3 φορές, κερδίζοντας δυο πρωταθλήματα supercross και 1 motocross.

Η μετάβαση του στην μεγάλη κατηγορία δεν τον βρήκε με την αντίστοιχη επιτυχία, όντας πρωταθλητής στα 250 το 2016 rookie στα 450 το 2017 έχοντας αρκετή πίεση πάνω του. Μόλις δυο τα βάθρα ο απολογισμός στο supercross την πρώτη του χρονιά ενώ φέτος έχασε αρκετούς αγώνες λόγο τραυματισμών.

Τόσο η μια όσο και η άλλη πλευρά είναι στην πολύ ευχάριστη θέση με αυτή την ανακοίνωση. Το ντεμπούτο με την νέα του ομάδα θα κάνει στο Monster Energy Cup στις 17 του Οκτώβρη δηλώνοντας αισιόδοξος και έτοιμος για το καλύτερο.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.