Οι Cody Webb, Graham Jarvis και Mario Roman από τους αγώνες προεπιλογής και τον πρόλογο φάνηκε ότι θα ήταν οι επικρατέστεροι για την κατάκτηση της νίκης του Tennessee Knockout 2017 με τον Webb να είναι ο ταχύτερος.

webb

Διεκδικητές της νίκη θα ήταν ακόμη δυο αναβάτες, αλλά μια εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του αγώνα ανακοινώθηκε ότι οι Wade Young και Colton Haaker ήταν τραυματίες και τελικά δεν θα αγωνίζονταν. Ο αναβάτης από την Καλιφόρνια ήταν ο κυρίαρχος καταφέρνοντας να πάρει την πέμπτη του νίκη στο Tennessee Knockout αν και πιέστηκε στους δυο πρώτους γύρους του Μain Εvent από τον Βρετανό Graham Jarvis. Οι ελπίδες του Βρετανού για νίκη χάθηκαν μετά από μια πτώση που του κόστισε σε χρόνο τερματίζοντας τελικά δυο λεπτά πίσω από τον Webb. Πίσω τους τερμάτισε ο Ισπανός Mario Roman που προσπάθησε αρκετά αλλά αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες χάνοντας γρήγορα την επαφή με την κορυφή, δίνοντας μάχη την τρίτη θέση στο μεγαλύτερο διάστημα με τον Jordan Ashburn. Στο τέλος βρέθηκε ένα γύρο πίσω από τους δυο πρώτους, μπροστά όμως από τους δυο αναβάτες της ΒΕΤΑ Max Gerston και Jordan Ashburn. Στο τέλος του αγώνα οι δυο πρώτοι δήλωσαν ότι η έβδομη έκδοση του Tennessee Knockout ήταν ένας πολύ απαιτητικός αγώνας και ο πιο σκληρός από τις προηγούμενες έκδοσης.

2017 Kenda Tennessee, Knockout Main Event Results:
1 Cody Webb, KTM
2 Graham Jarvis, Husqvarna
3 Mario Roman, Sherco
4 Max Gerston, Beta
5 Jordan Ashburn, Beta
6 Cory Graffunder, Husqvarna
7 Ben Kelly, KTM
8 Mitch Carvolth, KTM
9 Quinn Wentzel, Husqvarna
10 Grayson Goncalves, Husqvarna
11 Kealoha Estrella, KTM
12 Josh Rooken-Smith, KTM
13 Noah Kepple, GasGas
14 George Kowalski, KTM
15 Chris Satterfield, Husqvarna

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.