Ο Cody Webb κυριάρχησε στο Boise EnduroCross παίρνοντας την πέμπτη νίκη του. Ο αναβάτης της ΚΤΜ Factory Racing είχε ένα σχεδόν άψογο αγώνα κάνοντας και τον ταχύτερο γύρο, κερδίζοντας τον προκριματικό και τον κύριο αγώνα.

webb-graffunder-tremaine-boise-podium

Ο Cory Graffunder, ο οποίος ήταν ο κοντινότερος αντίπαλος του Webb, τερμάτισε δεύτερο με τον Ty Tremaine να είναι τρίτος για δεύτερη συνεχόμενη κούρσα, παρά την κακή εκκίνηση. Ο Webb ξεκίνησε την βραδιά δυνατά με μια νίκη στον προκριματικό. Ο Graffunder ήταν έτοιμος για ένα καλό αποτέλεσμα τερματίζοντας δεύτερος, ο Cooper Abbott μετά απο μία καλή εμφάνιση πήρε την τρίτη θέση.

cody-webb-endurocross-boise

Cody Webb: «Αυτό ήταν σίγουρα το πιο δύσκολο κομμάτι που είχαμε φέτος. To Boise έχει πάντα ένα γελοίο κοίλωμα από ξύλο και έπεσα εκεί πέντε ή έξι φορές. Έπεσα περισσότερο σε αυτές από ό, τι έχω πέσει όλο το χρόνο. Αγωνίστηκα πραγματικά καλά σήμερα. Στον προκριματικό οδήγησα υπέροχα. Ο Graffunder με πήρε στο Bracket Race αλλά ήταν μια σπουδαία κούρσα και καλή εμφάνιση για τους οπαδούς. Είχα δύο μικρές πτώσεις και δυσκολία στον ξύλινο λάκκο όπου αναγκάστηκα να πάρω το χρόνο μου. Ήταν ίσως το πιο χαλαρό που έκανα όλο το χρόνο και αισθάνομαι υπέροχα που κέρδισα «.

cory-graffunder-endurocross-boise

Στον κύριο αγώνα ο Webb πήρε το προβάδισμα από την πρώτη στροφή ακολουθούμενος στενά από τους Graffunder, Geoff Aaron, Cooper Abbott και Kyle Redmond. Ο Webb με άψογη οδήγηση έκανε απόσταση απο τον Graffunder παίρνοντας την πέμπτη του νίκη. Ο Graffunder είχε εξίσου μία πολύ καλή και σταθερή κούρσα διατηρώντας τη δεύτερη θέση εώς και τον τερματισμό.

ty-tremaine-endurocross-boise

Ο αγώνας για τον τρίτη θέση ήταν συναρπαστικός καθώς οι Aaron και Abbott αγωνίστηκαν για τη θέση αυτή στους πρώτους γύρους μέχρι που ο Abbott είχε προβλήματα. Στη συνέχεια, ο Aaron είχε μία πτώση με τον Tremaine να κάνει το πέρασμα. Ο Trystan Hart πέρασε και τους δύο αναβάτες αλλά στη συνέχεια έχασε την θέση μένοντας πίσω απο τον Tremaine. Αυτό έδωσε στο Tremaine την τρίτη θέση στο βάθρο. Ο Trystan Hart που βρίσκετε δεύτερος στην βαθμολογία τερμάτισε στην τέταρτη θέση, με τον Max Gerston αθόρυβα να παίρνει την πέμπτη θέση.

Ο Webb πάει στον τελευταίο γύρο στο Οντάριο με ένα ανυπέρβλητο προβάδισμα 32 βαθμών έναντι του Hart στο πρωτάθλημα.

Αποτελέσματα Boise AMA EnduroCross:
1.Cody Webb, KTM
2.Cory Graffunder, Husqvarna
3.Ty Tremaine, KTM
4.Trystan Hart, Husqvarna
5.Max Gerston, Beta
6.Geoff Aaron, GasGas
7.Cooper Abbott, Yamaha
8.Mason Ottersberg, Yamaha
9.Kyle Redmond, Husqvarna
10.Ty Cullins, Beta
11.Joan Pau Segura, GasGas
12.Eric Rhoten, Yamaha
13.Noah Kepple, GasGas
14.Wally Palmer, KTM
15.Quinn Wentzel, Husqvarna

Βαθμολογία Πρωταθλήματος:χωρίς τίτλο

Για να δείτε ολόκληρους του αγώνες της βραδιάς Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.