Ο Clement DeSalle θα ενταχθεί με τον Jordi Tixier στο Monster Energy Team Kawasaki Racing με το ολοκαίνουργιο KX450F SR-Kawasaki για τα επόμενα δύο χρόνια. Και οι δύο αναβάτες θα ξεκινήσουν σύντομα τις δοκιμές με την ομάδα.

Desalle-Spain

Ο DeSalle υπήρξε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP για τα τελευταία επτά χρόνια, με δεκαεννέα νίκες GP και πέντε σειρές μετάλλια είναι ένας από τους πιο περιζήτητους αναβάτες στο paddock. Έχοντας μια καλή σχέση με πολλά μέλη του προσωπικού KRT στο παρελθόν, ο DeSalle ήταν σε στενή επαφή για πολλά χρόνια και αποφάσισε τελικά να ενταχθεί στην ομάδα για τις δύο επόμενες σεζόν.

Εξακολουθεί να αναρρώνει από έναν τραυματισμό στον ώμο που τον άφησε λίγο πίσω, και θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τις δοκιμές με τη μοτοσυκλέτα του σε λίγες εβδομάδες. Ο συναθλητής του, Jordi Tixier αναρρώνει και αυτός από τραυματισμό στον καρπό που υπέστη κατά τη διάρκεια του GP της Λομβαρδίας, θα είναι επίσης σύντομα στη δράση.

Η ομάδα εργάζεται ήδη στο εργαστήριο για την ανάπτυξη του νέου KX450F-SR, και θα αρχίσει αυτό το νέο κεφάλαιο στην ιστορία τους με υψηλό κίνητρο μετά από μια δύσκολη σεζόν από τραυματισμούς. Το άνοιγμα των GP την επόμενη σεζόν έχει προγραμματιστεί για το τέλος του Φεβρουαρίου και, ως συνήθως, η ομάδα θα εισέλθει σε μια σειρά από αγώνες προ-εποχής για την προετοιμασία της εκστρατείας το 2016 GP.

Clement DeSalle: «Έχω έρθει σε επαφή με τον Thierry (ιδιοκτήτη της ομάδας) και τον Φρανσουά (μάνατζερ), ο οποίος ήταν μηχανικός μου το 2009, για αρκετά χρόνια τώρα και τελικά με έπεισε να είμαστε μαζί για τις δύο επόμενες σεζόν. Ήταν ένα μεγάλο συναίσθημα το ότι ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου τόσο πολύ, και αυτό ήταν σημαντικό για μένα όταν ήρθε η ώρα να πάρω την απόφασή μου. Έχω περάσει ωραία χρόνια με την προηγούμενη ομάδα μου, αλλά νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να αλλάξω τα χρώματα, τη μοτοσυκλέτα και το περιβάλλον. Δεν είναι ποτέ εύκολο να αλλάζεις ομάδα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφασή μου και είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω τη δοκιμή του νέου Kawasaki. Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε ανάρρωση από τραυματισμό στον ώμο μου. Απο το Lommel και μετά πήρα την απόφαση να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση, και πριν από δύο εβδομάδες πήρα άδεια από το γιατρό μου να αρχίσω να εργάζομαι με τον φυσιοθεραπευτή μου. Όλα πάνε καλά μέχρι τώρα, και στο τέλος αυτού του μήνα θα έχω ένα περαιτέρω check-up για να ξέρω αν μπορώ να ξεκινήσω προπόνηση. «

Steve Guttridge (Kawasaki Motors Europe Racing Διευθυντής): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και καλωσορίζουμε το νέο αναβάτη μας, Clement στην KRT ομάδα της Kawasaki. Η ικανότητά του σε μια motocross μοτοσυκλέτα είναι αναμφισβήτητη, όπως είναι και η αποφασιστικότητά του να φτάσει στην κορυφή σε κάθε αγώνα που αγωνίζεται. Τώρα στην εργοστασιακή ομάδα μας, με την μοτοσυκλέτα μας και το προσωπικό έτοιμο να δώσει πολύ καλύτερο υλικό και υποστήριξη στον Clement και τον ομόσταυλό του, Jordi Tixier για την κατάκτηση της κορυφής του βάθρου σε κάθε αγώνα την επόμενη σεζόν. «

Thierry Chizat Suzzoni ( Ιδιοκτήτης ομάδας): «Έχουμε καιρό που εργαζόμαστε για το πρόγραμμα του 2016, για πολλούς μήνες ήδη, και θα έχουμε « νέο αίμα » στην ομάδα, όπως ο DeSalle θα ενταχθεί με τον Jordi Tixier στην ομάδα. Έχουμε έρθει σε επαφή εδώ και αρκετά χρόνια τώρα. Ξέρουμε τι είναι σε θέση να επιτύχει και ότι ήθελε να ενταχθεί στην ομάδα. Τέλος, τώρα ήρθε η ώρα για εμάς να συνεργαστούμε, και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια ισχυρή ομάδα, και γι ‘αυτό υπογράψαμε με δύο αναβάτες για δύο χρόνια. Ήδη εργάζονται στο εργαστήριο για το νέο KX450F-SR, και μόλις οι αναβάτες θα είναι έτοιμοι μετά από τους τραυματισμούς τους σε μια-δυο εβδομάδες θα ξεκινήσουν τις δοκιμές. «

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.