Η Γαλλική Ομοσπονδία (FFM) ανακοίνωσε την ενημερωμένη Γαλλική ομάδα για το Motocross των Εθνών 2017 Monster Energy που θα πραγματοποιηθεί στην Matterly Basin στις 1η Οκτωβρίου.

Christopher Charlier

Η ομάδα αρχικά αποτελείται από τους Romain Febvre (Open), Gautier Paulin (MXGP), Dylan Ferrandis (MX2) με τον Benoit Paturel να είναι ο τέταρτος αναβάτης σε περίπτωση που θα χρειαζόταν να αντικατασταθεί κάποιο μέλος τις ομάδας.

Δυστυχώς όμως για την Γαλλική ομάδα οι Ferrandis και Paturel, είναι τραυματίες με την Γαλλική ομοσπονδία να ψάχνει έναν άξιο αντικαταστάτη που θα μπορούσε να καλύψει επάξια το κενό. Τελικά την τρίτη θέση στην ομάδα θα καλύψει ο Christopher Charlier αγωνιζόμενος στην MX2. Ο έμπειρος αναβάτης μπορεί την φετινή χρονιά να μην αγωνίζεται στις αγαπημένες του πίστες Motocross έχοντας μεταπηδήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εnduro αλλά παραμένει ένας πολύ ποιοτικός αναβάτης που την φετινή χρονιά είναι από τις αποκαλύψεις του παγκόσμιου πρωταθλήματος έχοντας πάρα πολύ καλή απόδοση σε έναν άγνωστο χώρο για αυτόν. Η φετινή χρονιά μπορεί να έκρυβε κάποιους μικροτραυματισμούς για τον Charlier αλλά αν η Γαλλία καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο στο Matterly Basin, θα τον κατατάξει σαν έναν από τους κορυφαίους αναβάτες ιστορικά έχοντας ένα μοναδικό επίτευγμα που μπορεί να μη επαναληφθεί ποτέ, κατακτώντας τον τίτλο σε ISDE και MXON την ίδια χρόνια.

Κατά καιρούς πολλοί κορυφαίοι αναβάτες του Motocross μεταπήδησαν στο χώρο του Εnduro έχοντας μεγάλες ατομικές επιτυχίες αλλά κανένας αναβάτης δεν έχει στο παλμαρέ του τίτλο στα κορυφαία ομαδικά γεγονότα Εnduro και Motocross. Ο Γαλλος Anthony Boissiere βρέθηκε πιο κοντά στο να το καταφέρει καθώς στο ΜΧΟΝ του 2008 ήταν δεύτερος μαζί με τους Sebastien POURCEL και Nicolas AUBIN πίσω από την αμερικανική ομάδα των James STEWART, Ryan VILLOPOTO και Tim FERRY, ενώ έξι χρόνια αργότερα με την ομάδα enduro της Γαλλίας (Bourgeois, Nambotin, Renet, Tarroux, Boissiere, Planet) πήρε τον τίτλο στο San Juan της Αργεντινής.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.