Ο Christophe Pourcel θα χάσει τους τρεις τελευταίους γύρους του Pro Motocross πρωταθλήματος Lucas Oil, όπως ανακοίνωσε η Rockstar Energy Husqvarna.

pourcel

Μετά απο μία εβδομάδα μετά από την άσχημη πτώση στον 9ο γύρο του πρωταθλήματος στο Washougal ο Pourcel ήταν εμφανώς ταραγμένος και σε ένα δελτίο τύπου της ομάδας μετά τον αγώνα είπε: «Έμεινα έκπληκτος Φοβήθηκα για μια στιγμή, μήπως δεν μπορούσα να συνεχίσω. Είχα τραυματιστεί αρκετά για δεύτερη moto και δεν μπορούσα».

Σύμφωνα με την ομάδα, αν και o Pourcel δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί το δεύτερο σκέλος, τερμάτισε έκτος, με πρόβλημα στο λαιμό του. Τρεις διαφορετικές ειδικοί είδαν πρόσφατα τον Pourcel και έχει προσδιοριστεί ότι υπέστη μια μετατόπιση στην σπονδυλική στήλη στον C-6 σπόνδυλο. Η ζημία που υπέστη δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, αλλά ο Pourcel θα είναι σε θέση να οδηγήσει μετά απο έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Αυτός είναι ο δεύτερη τραυματισμός στον αυχένα που υπέστη ο Pourcel το 2016. Νωρίτερα στον πρώτο τραυματισμό έχασε τρεις γύρους του Monster Energy Supercross μετά το κάταγμα του σπονδύλου C3 πάλι απο μια πτώση.

Η ομάδα ανακοίνωσε επίσης ότι ο Jason Anderson, ο οποίος ήταν εκτός από το High Point μετά απο τραυματισμό στην κλείδα σε προπόνηση, ότι αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στον 11ο γύρο 11 του πρωταθλήματος στο Budds Creek στις 20 Αυγούστου.

Ο Pourcel έκανε μια δήλωση στη σελίδα του στο Instagram για το τραυματισμό. Παρακάτω μπορείτε να τη διαβάσετε:

Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο θλιμμένος είμαι για αυτόν τον τραυματισμό. 2η φορά τραυματισμός σε σπόνδυλο σε διάστημα 5 μηνών.  Ευτυχώς το κάταγμα (αρτηριακή έκφανση C6) δεν είναι χειρότερη και ότι στη δεύτερη moto στο Washougal. Η πτώση συνέβη εξαιτίας ενός λάθους που κανονικά δεν θα έκανα εγώ ποτέ, οδηγούσα πάνω από τις δυνατότητές μου, ήταν μόνο ένα μικρό λάθος που μου στοίχισε το υπόλοιπο της σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, εταιρείες, και τους οπαδούς που με στήριξαν μέσα από το πρώτο πλήρες έτος μου πίσω στους αγώνες στις ΗΠΑ. Είμαι επικεντρωμένος τώρα στην ανάκαμψη μου και την επιστροφή στους αγώνες μόλις είναι ασφαλές.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.