Έχοντας υψηλούς στόχους για την επομένη χρονιά η Honda RedMoto πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Γάλλο Christophe Charlier.

Μετά την ξέφρενη πορεία του το 2017 που κατέκτησε τον τίτλο στο ιταλικό πρωτάθλημα Enduro, άλλα και συνδέοντας το όνομα του με κάτι πολύ ξεχωριστό καθώς είναι ο μονός αναβάτης που κατέκτησε την νίκη σε ISDE και MXON, η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερά μέτρια.

Ο Γάλλος έψαχνε κάτι καινούργιο που θα του έδινε νέο κίνητρο. Η πρόταση του υπευθύνου της Honda RedMoto, Matteo Boffelli ήταν δελεαστική με τον Γάλλο Christophe Charlier να βλέπει την καινούργια συνεργασία σαν μια συναρπαστική πρόκληση με στόχο τίτλους.

Ο Christophe Charlier την νέα χρονιά θα οδηγήσει το Honda CRF 450RX στην κατηγορία Ε2 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro και στο ιταλικό πρωτάθλημα Enduro.

CHRISTOPHE CHARLIER: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Honda Racing RedMoto World Enduro Team. Σε αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι στο χώρο του Enduro έχω δει τους ανθρώπους της Honda-RedMoto να δουλεύουν πολύ σκληρά. Το CRF 450RX είναι δυνατό στον ανταγωνισμό και, ως εκ τούτου, είμαι πεπεισμένος ότι θα δικαιώσω την επιλογή του επικεφαλή της ομάδας Matteo Boffelli».

MATTEO BOFFELLI:Ο Charlier είναι ένας γρήγορος, ταλαντούχος οδηγός που έχει αποδείξει την αξία του ακόμα και αυτή τη σεζόν. Η άφιξή του αποτελεί ένδειξη της αυξανόμενης δέσμευσης της RedMoto και της Honda Motor Europe στο πρωτάθλημα EnduroGP. Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την νέα χρονιά. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα που δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει ώστε να μπορεί να δώσει στον οδηγό τα καλύτερα εργαλεία για τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να φέρουμε το Honda RedMoto CRF 250R Enduro και το CRF 450RX Enduro στην κορυφή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Christophe και όλους τους χορηγούς που δεν σταμάτησαν να πιστεύουν σε αυτό το έργο εξαρχής ».

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.