Η Beta με χαρά ανακοινώνει ότι ο αναβάτης Christophe Charlier θα είναι μέλος της ομάδας Beta Factory Enduro για τις επόμενες δύο χρονιές.

Christophe Charlier beta

Η περσινή του χρονιά με την Husqvarna στο ντεμπούτο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν εντυπωσιακή έχοντας ένα μοναδικό επίτευγμα, κατακτώντας δυο παγκόσμιου ομαδικούς τίτλους σε μια χρονιά, το Motocross of Nations και το Enduro Six Days αλλά και τον πρώτο του προσωπικό τίτλο στο χώρο του Enduro στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο ταλαντούχος εικοσιεξάχρονος Γάλλος θα είναι συμπαραστάτης του παγκόσμιου πρωταθλητή Steve Holcombe έχοντας σαν πρώτο στόχο την υπεράσπιση του Παγκόσμιου Τίτλου στους Κατασκευαστές, τον οποίο η ιταλική εταιρεία έχει κατακτήσει τα τελευταία δύο χρόνια.

Το πρόγραμμα για την περίοδο 2018 θα περιλαμβάνει αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, στο ιταλικό πρωτάθλημα θέλοντας να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο αλλά και σε κάποιες άλλες κλασικές μορφές Enduro χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα με ποιο μοντέλο της σειράς RR θα αγωνιστεί.

Μετά την ανακοίνωση της επίσημης συμφωνίας ο Christophe Charlier δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχής που θα συμμετέχω με την Beta στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα έχοντας την δυνατότητα να συνεργαστώ με τους Fabrizio Dini και Lapo Bianchi, γνωρίζοντας πόσο επαγγελματίες είναι στην δουλειά τους. »

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.