Ο 25χρονος Γάλλος CHRISTOPHE CHARLIER αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να μεταπηδήσει από τους αγώνες MOTOCROSS στο χώρο του ΕΝDURΟ.

christophe-charlier

Σίγουρα ο πολλά υποσχόμενος αναβάτης μετά τον τίτλο του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2009 ονειρεύονταν μια μεγάλη καριέρα στο χώρο του MXGP που τελικά δεν κατάφερε να έχει. Τις τελευταίες δυο χρονιές αγωνίστηκε με την εργοστασιακή ομάδα της Rockstar Energy Husqvarna τερματίζοντας και τις δυο χρονιές στην 16η θέση. Αν και η αρχή σίγουρα θα είναι δύσκολη με τον Γάλλο που θα έχει να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις γι’ αυτόν, η Husqvarna ελπίζει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στην νεοσύστατη κατηγορία EnduroGP του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Η καριέρα του:

2008 YAMAHA YAMAHA MD RACING UEM MOTOCROSS EUROPEAN CHAMP EMX2 8°
2009 YAMAHA FRANCE/YAMAHA GARIBOLDI UEM MOTOCROSS OF EUR NATIONS 7°
2009 YAMAHA YAMAHA GARIBOLDI UEM MOTOCROSS EUROPEAN CHAMP EMX2 1°
2010 YAMAHA YAMAHA GARIBOLDI FIM MOTOCROSS WORLD CHAMP MX2 12°
2011 YAMAHA MONSTER ENERGY YAMAHA FIM MOTOCROSS WORLD CHAMP MX2 12°
2012 YAMAHA MONSTER ENERGY YAMAHA FIM MOTOCROSS WORLD CHAMP MX2 19°
2013 YAMAHA FRANCE/ MONSTER ENERGY YAMAHA FIM MOTOCROSS OF NATIONS 5°
2013 YAMAHA MONSTER ENERGY YAMAHA FIM MOTOCROSS WORLD CHAMP MX2 4°
2014 YAMAHA Yamaha Factory Racing FIM MOTOCROSS WORLD CHAMP MX2 15°
2015 Honda 24MX Honda Racing FIM MXGP 16°
2016 Husqvarna Husky Factory FIM MXGP 16°

N. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.