Από ότι ακούγετε ο Chad Reed έχει εμπλακεί σε μια διαμάχη με τους διοργανωτές του National πρωταθλήματος, καθώς και με τον γνωστό κατασκευαστή action cam.

Chad reed

O υπεύθυνος του TwoTwo Motorsports έχει υπογράψει συμβόλαιο αξίας 500,000 δολαρίων με την 360 Fly, μια εταιρεία που κατασκευάζει κάμερες δράσης.

Φυσικά! Υπάρχει ένα πρόβλημα: ο κανονισμός απαγορεύει τη χρήση οποιασδήποτε κάμερας επί της μοτοσυκλέτας και του αναβάτη κατά την είσοδο στην πίστα, εκτός αν η χρήση αυτή επιτρέπεται ρητά από το MX Sports.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε η κάμερα τοποθετημένη στο κράνος» του Reed δεν είχε λάβει έγκριση. Αντ ‘αυτού, κάποιες κάμερες για το κράνος έχουν εγκριθεί … … μετά την υπογραφή της σύμβασης που εμπόδισε τη χρήση άλλων, σε επαγγελματικούς αγώνες. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ένας οδηγός όπως ο Reed, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνει οικονομική υποστήριξη ή βοήθεια από την εταιρεία που υποστηρίζει επίσης το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να υπογράψει συμβάσεις με άλλες εταιρείες του κλάδου και συνεπώς να επωφεληθούν από τη χρήση της κάμερας κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σε κάθε περίπτωση, το πραγματικό ερώτημα είναι, τι έχει να πει Reed για το θέμα αυτό; Λοιπόν, σε συνέντευξή του δήλωσε: «Αυτή η συμφωνία αν είναι τόσο σημαντική, θα προτιμήσω να μείνω στο σπίτι αντί να πάω να τρέξω.

 

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.