Απρόσμενη εξέλιξη είχε ο πέμπτος γύρος του Ιταλικού πρωταθλήματος Enduro στην VIVERONE.

CAVALLO Matteo

Ο CAVALLO Matteo κερδίζοντας τις τέσσερις ειδικές Enduro κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στην γενική και να αφήσει πίσω του αρκετούς από τους αστέρες του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Από την πρώτη ειδική μπήκε μπροστά και έχοντας σταθερή απόδοση σε όλη την διάρκεια της ημέρας, κατάφερε να βρεθεί οριακά μπροστά από τους συμπατριώτες του SALVINI Alex και REDONDI Giacomo ενώ πίσω τους τερμάτισαν οι PHILLIPS Matthew, GUARNERI Davide και HOLCOMBE Steve συμπληρώνοντας την πρώτη εξάδα.

Στην Ε1 ο GUARNERI Davide δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα παίρνοντας μια εύκολη νίκη, ενώ οι MARTINI Gianluca και MORONI Rudy κατάφεραν να επιβληθούν των MANZI Jonathan και BALLETTI Oscar.

Στην E2 οι SALVINI Alex και REDONDI Giacomo έδωσαν μια σκληρή μάχη με τον νεαρό να προηγείται στα 3/4 του αγώνα, αλλά στο τέταρτο γύρο μίλησε η εμπειρία του SALVINI παίρνοντας τελικά την νίκη.

Στην Ε3 ο OLDRATI Thomas έχοντας σταθερή επίδοση όλη την ήμερα πήρε την νίκη μπροστά από τους PHILIPPAERTS Deny και MICHELUZ Maurizio.

Στην JUNIOR ο CAVALLO Matteo ήταν κυρίαρχος με τους PELLEGRINELLI Nicolas και FACCHETTI Emanuele να τερματίζουν πίσω του.

Μια καλή προπόνηση για τους PHILLIPS, HOLCOMBE, CHARLIER και REMES που δεν θέλησαν να ρισκάρουν, τελικός νικητής ο Αυστραλός PHILLIPS Matthew στην κατηγορία των ξένων. Ο VERONA Andrea ένιωσε πίεση από τον SPANU Claudio αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ZILLI Enrico.

Επόμενος γύρος του Ιταλικού πρωταθλήματος στις 3-4 Ιουνίου.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.