Μετά από μήνες αβεβαιότητας, χθες το βράδυ ανακοινώθηκε ότι ο Benoit Paturel υπέγραψε τελικά συμβόλαιο για την πρώτη του σεζόν στην Queen Class με την ομάδα της BOS Suspension KTM για το MXGP 2018.

11

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε στα social media, ο Paturel ευχαρίστησε την ομάδα και δήλωσε ότι ο στόχος του για αυτή τη σεζόν είναι να αποκτήσει εμπειρία μέσα από τους είκοσι γύρους. Η ομάδα είναι πεπεισμένη ότι θα υπάρξει μια καλή ατμόσφαιρα κάτω από τη σκηνή, όπως ήδη γνωρίζει ο Jordi Tixier.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Πάντα με στόχο τη βελτίωση της δομής της και η ίδια να δώσει τα καλύτερα στοιχεία, η ομάδα BOS ανακοινώνει τον δεύτερο ταλαντούχο αναβάτη Benoit Paturel, ο οποίος είναι και επίσημα στην ομάδα και έχει κατακτήσει τον τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Team motocross Εθνών το 2016.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της ομάδαςbos: «Η νέα μας ομάδα δείχνει τις φιλοδοξίες της. Μετά από ένα ξεκίνημα για την εναρκτήρια δοκιμή, με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που απαιτεί περισσότερη δουλειά και μόλις έχει προσληφθεί ο Benoit Paturel, ο οποίος έχει και τα αθλητικά προσόντα, θα σας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος ότι η προσαρμογή του στην κατηγορία queen θα είναι πολύ γρήγορη. Ο Benoit και ο Jordi γνωρίζουν και εκτιμούν την ομαδική εργασία, θα χρειαστούμε αυτή την όσμωση για να προχωρήσουμε μαζί. «

Ο Benoit Paturel, από την πλευρά του, υποστηρίζεται από αυτή την πρόκληση: «Η κίνηση στην κατηγορία 450cc δεν είναι θέμα ανησυχίας, όχι μόνο για την δύναμη, την ταχύτητα και το οδήγηση αλλά για το πολύ υψηλό επίπεδο των αντιπάλων μας. Η πρόκληση είναι απλώς πιο ενδιαφέρουσα. Ο στόχος μου φέτος είναι να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία σε αυτούς τους 20 αγώνες Grand Prix το 2018. Και γιατί να μην κάνω μια έκπληξη. «

Ο Jordi Tixier και ο Benoit Paturel, συγκεντρωμένοι κάτω από το πανό της ομάδας, θα έχουν τον ίδιο εξοπλισμό, ένα 450F, εξοπλισμένο με ειδικές αναρτήσεις και πολυάριθμα κομμάτια ανάπτυξης BOS Suspension.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.