Ο Benoit Paturel βρίσκετε στο Team Bud Racing αυτό το Σαββατοκύριακο για το Supercross του Παρισιού. Δυστυχώς ένας τραυματισμός δεν τον αφήνει να αγωνιστεί στην SX2 στην U-Arena.

Paturel_MXGP_1_QAT_2017

 

Ο νικητής του 2016 MXoN ανακοίνωσε τα νέα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. «Δυστυχώς, δεν θα είμαι μέρος αυτού του Σαββατοκύριακου στην αρένα, είχα μία πτώση αυτή την εβδομάδα στην προπόνηση, ένα σημείο στο οποίο έπρεπε να δουλέψω και να σημειώσω πρόοδο για το γεγονός. Ευτυχώς, βγαίνω από δω χωρίς κατάγματα. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος αλλά έχω ένα ακόμα κίνητρο, να βγω από αυτή την κακή στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω το Team Bud Racing που ήταν κοντά μου για μερικές εβδομάδες στις προπονήσεις. Σας ευχαριστώ όλους για τα πολύ συγκινητικά μηνύματα σας. «

Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα κρατήσει πίσω τον ταλαντούχο Γάλλο για να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο για το 2018 μιάς και ακόμα δέν έχει κλείσει με κάποια ομάδα.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.