Ο Arminas Jasikonis έχει υπογράψει για το 2019 με την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, όπως έχει ανακοινώσει η ομάδα του ως εργοστασιακός αναβάτης της Husky για το 2019 MXGP.

Ο πρώην αναβάτης της ομάδας Honda Redmoto Assomotor τερμάτισε 19ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM 18 μετά από το δεύτερο μισό της σεζόν. Η είσοδος του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP στην ηλικία των 19 ετών αποτέλεσε το επίκεντρο της καριέρας του Arminas Jasikonis μέχρι σήμερα, στο GP της Πορτογαλίας το 2017, κατά τη διάρκεια της πρώτης του πλήρους σεζόν σε 450cc.

Arminas Jasikonis: “Ανυπομονώ πραγματικά να εισέλθω στη σειρά 2019 με την ομάδα Rockstar Energy Husqvarna MXGP. Έχω παρακολουθήσει στενά το έργο τους και το να είμαι τελικά μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας είναι σαν ένα όνειρο να έχει γίνει πραγματικότητα. Θαυμάζω τον επαγγελματισμό τους και είμαι πρόθυμος να δουλέψω πιο σκληρά από ποτέ για να μπορέσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε GP. Αυτή θα είναι η τρίτη πλήρης σεζόν μου στην κατηγορία MXGP και είναι πραγματικά κίνητρο για μένα να το κάνω καλύτερα απο ποτέ. Προερχόμενος από έναν τραυματισμό στον ώμο, έχω εργαστεί πολύ σκληρά για να είμαι σωματικά δυνατός και τώρα ανυπομονώ να αρχίσω να οδηγώ τη νέα μου μοτοσυκλέτα FC 450. Είναι μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα και πιστεύω ότι είμαι σε θέση να κάνω εξαιρετικά πράγματα με αυτή ».

Diego Clement – επικεφαλής του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις μοτοσυκλέτες της Husqvarna: “Πιστεύουμε ακράδαντα στο δυναμικό του Arminas και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε να ενώσει στην ομάδα μας για την επόμενη σεζόν. Παρά την νεαρή του ηλικία, ο Arminas θα εισέλθει τώρα στην τρίτη πλήρη σεζόν του MXGP. Αποδεικνύοντας καλή ταχύτητα στο παρελθόν, είναι ήδη υποψήφιος για το βάθρο στην κατηγορία. Ο άμεσος στόχος μας με τον Arminas είναι να τον βοηθήσουμε να μετατρέψει αυτή τη δυναμική σε σταθερά θετικά αποτελέσματα. Έχω την πλήρη εμπιστοσύνη ότι η ομάδα μας MXGP μπορεί να προσφέρει στον Arminas ό, τι χρειάζεται για να πάει σε νέο επίπεδο “.

Antti Pyrhönen – Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MXGP μάνατζερ της ομάδας: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Arminas Jasikonis και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι μια τέλεια προσθήκη για την ομάδα μας, παράλληλα με Pauls Jonass. Μάχη μέσα σε μια δύσκολη σεζόν, ο Arminas έχει εξαιρετικό κίνητρο να περάσει σε μια νέα σελίδα στην καριέρα του με την ομάδα μας. Θέλουμε να του προσφέρουμε όλα τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μπορέσει να εντατικοποιήσει το παιχνίδι του και να γίνει υποψήφιος για τα αποτελέσματα του επιπέδου και τα GP victories. Τόσο ο Arminas όσο και ο Pauls είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και πιστεύουμε στο δυναμικό τους. Ανυπομονώ πραγματικά να τους δω να αγωνίζονται στην κατηγορία MXGP μόλις αρχίσει η σεζόν ».

Click to accept cookies and enable this content

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.