Ο Αντώνης Σάγμαλης συνεχίζει να ταξιδεύει εκτός Ελλάδας έχοντας ένα ιδιαίτερα γεμάτο πρόγραμμα το τελευταίο δίμηνο.

sagmalhs

Μετά τον ευρωπαϊκό τελικό της ΜΧ-85 στην Τσεχία, την συμμετοχή στο ΜΧΟΝ των Ευρωπαϊκών εθνών στην Πολωνία και το βαλκανικό πρωτάθλημα πριν δυο εβδομάδες στην Βουλγαρία, ο Αντώνης Σάγμαλης ανήμερα των γενεθλίων του αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο τελευταίο αγώνα του φημισμένου ΑDAC MX -MASTER.

Η κατηγορία Junior του ΑDAC MX -MASTERS είναι η κορυφαία και η πλέον ανταγωνιστική κατέχοντας την πρωτιά στην ΜΧ-85 μαζί με το ολλανδικό Dutch Masters of Motocross. Ο δεκατετράχρονος Σάγμαλης είχε να ανταγωνιστεί μερικούς από τους κορυφαίους αναβάτες του κόσμου που σε λίγα χρόνια θα μεσουρανούν στο παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα MOTOCROSS, καθώς από πολύ μικρές ηλικίες βρίσκονται υπό την προστασία μεγάλων ομάδων του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Τα ονόματα των Γερμανών Constantin Piller, Paul Bloy, Simon Längenfelder και Nico Greutmann, των Δανών Magnus Smith και Rasmus Pedersen, των Ελβετών Luca Diserens και Kevin Brumann, του Νοτιοαφρικανού Camden Mc Lellan αλλά και των Τσέχων Martin Venhoda, και Radek Vetrovsky βρίσκονται πολύ ψιλά στην λίστα των ανερχόμενων νεαρών αναβατών. Αν και ο δικός μας Αντώνης όπως και οι υπόλοιποι ταλαντούχοι αναβάτες του Ελληνικού πρωταθλήματος μεγάλωνε σε μια χώρα πιο αναπτυγμένη στο χώρο του Motocross σίγουρα η εξέλιξη και το μέλλον του θα ήταν τελείως διαφορετικό.

Ο Αντώνης Σάγμαλης συμμετέχει στον αγώνα του Holzgerlingen με την ομάδα της KTM Kosak Racing με το νούμερο 209 αποχωριζόμενος το αγαπημένο του 192, έχοντας τον 13ο χρόνο στον δεύτερο προκριματικό μπαίνοντας στα Κυριακάτικα σκέλη με τον 23ο χρόνο ανάμεσα στους 62 αναβάτες που συμμετείχαν στα Σαββατιάτικα προκριματικά. Στο πρώτο σκέλος ο νεαρός Θεσσαλονικιός τα πήγε πολύ καλά αν και είχε μια άτυχη στιγμή στα μέσα του αγώνα που του στέρησε χρόνο και κάποιες θέσεις. Στους πρώτους τέσσερις γύρους ξεκίνησε καλά, δίνοντας μάχες έφτασε μέχρι την δέκατη πέμπτη θέση. Στον πέμπτο έχασε δέκα θέσεις όταν κόλλησε αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα κατάφερε να μειώσει τις απώλειες τερματίζοντας τελικά στην δέκατη ένατη θέση. Στο δεύτερο σκέλος η επίδοση του ήταν ακόμη καλύτερη, έχοντας εγκλιματιστεί με την πίστα, αλλά αν και ξεκίνησε καλά ένα μικρό λάθος του του έφερε μία πτώση που τον έριξε προσωρινά στην 27η θέση. Οδηγώντας υποδειγματικά έφτασε στην 17η πού τον έφερε στην 20η θέση της γενικής στον τελευταίο αγώνα του Γερμανικού πρωταθλήματος.

Αποτελέσματα:11

22

Σύνολο:

συ

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.