Ο 3ος γύρος του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ και ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΧ65 και ΜΧ85 έγινε ταυτόχρονα στο BUZAU της Ρουμανίας σε μια πίστα που το τερέν της ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Ο μικρός Σάγμαλης με τον Μπαμπά Σάγμαλη λίγο πριν την εκκίνηση

Ο μικρός Σάγμαλης με τον Μπαμπά Σάγμαλη λίγο πριν την εκκίνηση

Ο Θεσσαλονικιός αναβάτης αυτή τη φορά στο πολύωρο ταξίδι ήταν μόνος, καθώς ο Γιώργος Καρυώτης χτύπησε λίγο σε μια προπόνηση στα μέσα της εβδομάδας και προτίμησε να μην επιβαρύνει το τραύμα του. Κουρασμένος από το μακρύ ταξίδι αλλά και με μια ίωση να τον ταλαιπωρεί ο Αντώνης Σάγμαλης έφτασε στο BUZAU αποφασισμένος για το καλύτερο αποτέλεσμα.10342464_541136979330811_8478252414499345639_n

Στον αγώνα κατάταξης του Σάββατου ήταν έβδομος κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για την δύσκολη αυριανή μέρα. Στα ελευθέρα δοκιμάστηκα της Κυριακής προτίμησε να μην συμμετάσχει και να στηθεί κατευθείαν στην μπάρα της εκκινήσεις.

Στο πρώτο σκέλος ήταν έκτος 22 δευτερόλεπτα πίσω από τον τρίτο. Στο δεύτερο η κατάσταση του τερέν χειροτέρεψε και αποφασίστηκε να συμμετέχουν μόνο όσοι αναβάτες επιθυμούσαν με δική τους ευθύνη. Ο μαχητής αναβάτης Αντώνης Σάγμαλης πάρα την κατάσταση του δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την συμμέτοχη του στον αγώνα. Τελικά τερμάτισε πέμπτος αφού οι δυο πτώσεις στο πρώτο και τρίτο γύρο, του στέρησαν τις ελπίδες για μια καλύτερη θέση.10390201_551563228288186_3755674790249318949_n

Οι βαθμοί τις πέμπτης και έκτης θέσεις τον έφεραν πρωτοπόρο, 3 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Μολδαβό Nicolai TIMUS. Ο Δημήτρης καλαθάς βρίσκεται στην 19 θέση της ίδιας κατηγορίας. Στην ΜΧ85 Ο Καρυώτης βρίσκεται πέμπτος και ο Άγγελος Βογιατζής 21ος.

Επόμενος αγώνας του θεσμού γίνεται στις 22 Ιουνίου στο SLIVEN της Βουλγαρίας.

Αποτελέσματα  Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.