Στον τελευταίο αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος ΜΧ 2017 παραβρέθηκε ο Αντώνης Σάγμαλης ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

83289-9bd522344c3f41d8940f266669fd6c8d

Στο Troyan της Βουλγαρία έδωσε το παρών ο Αντώνης Σάγμαλης για τον τεέυταίο γύρο του Βαλκανικού πρωταθλήματος motocross 2017.

Αγωνιστικά ο Αντώνης είχε δύσκολη δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο στο απίστευτα λασπώδες τερέν του Troyan. Στο πρώτο σκέλος μετά απο μία καλή εκκίνηση ήταν πρωτοπόρος του αγώνα έως και το πέσιμο της καρό σημαίας. Στο δεύτερο σκέλος έκανε και πάλι καλή εκκίνηση βρισκόμενος στη δεύτερη θέση. Στους πρώτους γύρους παρά την άτυχη στιγμή του ( πτώση ) κατάφερε και έφτασε τον Βούλγαρο Malinov, που οδηγούσε τον αγώνα, να τον περάσει και να πάρει την πρώτη θέση του σκέλους και του αγώνα.

Στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος ο Έλληνας αναβάτης κατέκτησε την δεύτερη θέση 8 βαθμούς πίσω απο τον Βούλγαρο πρωταθλητή Nikolai Malinov.

Αντώνης Σάγμαλης: »Αυτό το Σαββατοκύριακο στο troyan της Βουλγαρίας είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ κρύο και πολύ λάσπη. Στο πρώτο σκέλος πήρα την εκκίνηση και οδήγησα όλο τον αγώνα μοναχικά τερματίζοντας στην 1η θέση. Στο 2ο σκέλος ξεκίνησα στην δεύτερη θέση και μέσα σε τρεις γύρους είχα μια μικρή πτώση αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να σηκωθώ και να φτάσω τον Βούλγαρο Malinov και να τον προς περάσω κάνοντας το 1-1. Τερμάτισα 2ος στο πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, ελπίζω του χρόνου στην μεγαλύτερη κατηγορία να τα πάμε καλύτερα.»

Τελική βαθμολογία κατηγορία MX85:

  1. Nikolai Malinov (Βουλγαρία, KTM) – 186 μονάδες
  2. Αντώνης Σαγμάλης (Ελλάδα, KTM) – 178 βαθμοί
  3. Kristian Ivanov (Βουλγαρία, KTM) – 150 βαθμοί

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.