Στο Rally Monza 2017 θα συμμετάσχει ο Tony Cairoli με την ομάδα Magneti Marelli Checkstar. 

cairoli

Λίγο πριν τη 39η έκδοσης του Monza Rally Show , υπάρχει ένας μεγάλος ενθουσιασμός για την ομάδα Magneti Marelli Checkstar που θα συμμετάσχει ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Motocross  Tony Cairoli  και ο ειδικός πλοηγός της Brescia Danilo Fappani ως βοηθητικός πιλότος οδηγώντας το 2016 Hyundai νέας γενιάς i20 WRC.

Ο Σικελός αναβάτης που μόλις στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής MXGP, θα συμμετάσχει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο  Monza Rally Show, με τα χρώματα της ομάδας  Magneti Marelli Checkstar. Ο Tony, νικητής του Masters ‘Show το 2015, έχει μεγάλη επιθυμία να συμμετάσχει μετά από το  show  της Μοντάνα του περασμένου έτους, όπου τα τεχνικά προβλήματα τους έριξαν απο την κορυφή της κατάταξης.

Ο  Tony Cairoli  έχει πει ότι η πρόκληση του Rally Show της  Monza  είναι γι ‘αυτόν μια σοβαρή υπόθεση που πρέπει να ολοκληρωθεί με αφοσίωση και πάθος, με βάση το μεγάλο ταλέντο οδήγησης και την πειθαρχία.

Tony Cairoli : » Το να συμμετάσχω στο ετήσιο Rally Show της Monza έγινε μια παράδοση για μένα να τελειώνω τη σεζόν. Φέτος είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τη διοργάνωση ενός καινούργιου αυτοκινήτου με σύγχρονη τεχνολογία. Μαζί με τον συμπαίκτη μου Danilo Fappani, θα κάνουμε το καλύτερο για το το βάθρο ενός τόσο σημαντικού διεθνούς kermesse που οποιοσδήποτε συμμετέχων με την επιθυμία να κερδίσω. «

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.