Ο Οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Antonio Cairoli έχει ανακοινώσει μέσω κοινωνικών δικτύων, ότι θα μείνει με την Αυστριακή μάρκα  ΚΤΜ μέχρι το 2018. Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση.  

cairoli7

Tony Cairoli: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και σκοπεύω να συνεχίσω την καριέρα μου με την KTM. Θα παλέψουμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross τα επόμενα τρία χρόνια, και είμαι στην ευχάριστη θέση να είναι μέρος μιας μεγάλης ομάδας της KTM. «

Pit Beirer: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που θα έχουμε τον Tony Cairoli στην οικογένεια της KTM για άλλα τρία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι η περασμένη σεζόν ήταν μια δύσκολη χρονιά για αυτόν, θέλουμε να είμαστε μαζί του και να επιστρέψει στην επιτυχία, όπως και τις προηγούμενες χρονιές ».

Ο Antonio Cairoli θα κάνει την επιστροφή του στους αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο στον τελικό γύρο του πρωταθλήματος του  ιταλικού Motocross μετά απο τον τραυματισμό του. Ο Ιταλός ο είχε σπάσει τρία πλευρά τον περασμένο μήνα με αποτέλεσμα να χάσει τους δύο πρώτους αγώνες της σειράς. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι έτοιμος και για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου motocross.

Δείτε την δήλωση του ίδιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

image-1-620x757

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.