Μετά το τέλος του πανελλήνιου πρωταθλήματος που έκρυβε πολύ έντονα συναισθήματα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποφασίσαμε με την οικογένεια μου να κάνουμε και κάποιους αγώνες εκτός Ελλάδας ώστε να αποκομίσω πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον μου στους αγώνες.

 

Ο αγώνας της Τουρκίας ήταν η πιο εφικτή επιλογή καθώς ήταν σχετικά κοντά στην Ελλάδα και σε περίοδο διακοπών από το σχολείο. Παρότι αντιμετωπίσαμε ένα μικρό πρόβλημα με την επικύρωση της συμμετοχής μου στον αγώνα ξεκινήσαμε για την γειτονική χώρα ώστε να αγωνιστώ στην κατηγορία ΕΜΧ2Τ.

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι με το πλοίο φτάσαμε στο Τσεσμέ και κινηθήκαμε προς το Αφιόν Καραχισάρ. Δυστυχώς οι συμμετοχές ήταν ελάχιστες με μόνο τους διεκδικητές του πρωταθλήματος να συμμετέχουν. Στα ελεύθερα και τα χρονομετρημένα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και προσαρμόστηκα γρήγορα με τις συνθήκες της πίστας. Στο σαββατιάτικο σκέλος από την αρκετή λάσπη αντιμετώπισα πρόβλημα με το πίσω φρένο κάνοντας τους περισσότερους γύρους φρενάροντας μόνο με το μπροστινό, τερματίζοντας πίσω από τους τρεις πρώτους. Στο δεύτερο σκέλος ήθελα να πιέσω και να βρεθώ κοντά στους τρεις πρώτους. Ξεκίνησα δυνατά μέχρι τα μέσα του πρώτου γύρου που είχα ένα γλίστρημα και μία πτώση χάνοντας δυο θέσεις. Στους επόμενους γύρους κατάφερα να κερδίσω τις δυο θέσεις αλλά στο τέλος του σκέλους αντιμετώπισα πρόβλημα με τα ηλεκτρικά εγκαταλείποντας στον τελευταίο γύρο.

Σίγουρα ήθελα κάτι περισσότερο από τον συγκεκριμένο αγώνα ενόψει και της συμμετοχής μου, στο ΜΧ Εθνών που θα εκπροσωπήσω και τα ελληνικά χρώματα, αλλά δυστυχώς έτσι είναι οι αγώνες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου: Yamaha racing team, Alpinestars, Pirelli, Intramoto, το αθλητικό σωματείο μοτοσικλετιστών Μυκόνου, τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Hellenic Seaways και Blue Star Ferries καθώς και τους 3p racing, Koukakis moto club, agv, Motul, Epsilon MX, gfx, Cross X και την Reikon, όλους τους φίλους μου και την οικογένειά μου που με βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια μου.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.