Ο Ιταλός Andrea Verona μετά από μια εξαιρετική χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro που κατέκτησε τον τίτλο, κατάφερε να κερδίσει και ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με την επίσημη ομάδα της TM Racing.

20562982_1444759132269621_1616056943_n

Η πρώτη χρονιά του Ιταλού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κερδίζοντας τον τίτλο στην YOUTH-125, δυο γύρους πριν από το κλείσιμο της χρονιάς.

20527517_1444759152269619_710555417_n

Η επίσημη ομάδα της TM θέλοντας να επιβράβευση την προσπάθεια του νεαρού Ιταλού τον ένταξε στο δυναμικό του για την νέα χρονιά από την ομάδα δορυφόρο της TM Ιταλίας που στην πρώτη χρονιά ύπαρξής της έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο διευθυντής της TM δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος καθώς ο μοναδικός σκοπός της δημιουργίας της ήταν να βγάλει καινούργια ταλέντα που θα προωθηθούν αργότερα στην επίσημη ομάδα.

Ο Andrea Verona θα συνεχίσει να βρίσκετε για τους εναπομείναντες δυο αγώνες του παγκόσμιου στην μικρή ομάδα της ΤΜ, με σκοπό την συλλογή όσο περισσότερων βαθμών μπορεί, ξέροντας οτι οι απαιτήσεις για την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ περισσότερες.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.