Ο Ισπανός αναβάτης της KTM Alfredo Gomez παίρνει την πρώτη του νίκη στο Red Bull Hare Scramble Erzbergrodeo 2017.

erzbergrodeo-red-bull-hare-scramble-2017-alfredo-gómez-celebrates-victory

Με 500 αναβάτες ξεκίνησε ο αγώνας στο λατομείο του Iron Giant, με μεγάλη ένταση και αναμονή για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει, 25 ενότητες που καλύπτουν πάνω από 35 χιλιόμετρα από τα πιο σκληρά εδάφη enduro.

Ο Gómez δούλευε σκληρά για να καλύψει την κακή εκκίνηση. Στο τμήμα Three Kings, ο περσινός νικητής  Graham Jarvis είχε κάποιο πρόβλημα και γλίστρησε εκτός διαδρομής, επιτρέποντας λίγο μετά. Στο 13ο σημείο ελέγχου ο Walker οδηγούσε με τους Webb Bolt να ακολουθούν και τον Gomez τέταρτο, αλλά σιγά σιγά να τους φτάνει και να τους περνάει φτάνοντας στο Carls πρώτος. Ήταν σε μια θέση που δεν θα την έχανε εύκολα. Οδηγώντας σταθερά και γρήγορα μέχρι το τελικό στάδιο, καθαρά πήρε την νίκη.

Gomez: ” Απίστευτο, aυτό είναι απίστευτο για μένα. Κάθε αναβάτης Hard Enduro θέλει να κερδίσει αυτόν τον αγώνα και τώρα εγώ το έχω κάνει. Είμαι τόσο, τόσο χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Είχα κάποιο πρόβλημα στην αρχή και πραγματικά έπρεπε να παλέψω πολύ. Ένιωσα τόσο καλά στο Carls και κατάφερα να ανέβω στην πρώτη θέση όπου και την κράτησα μέχρι τον τερματισμό.»

erzbergrodeo-2017-red-bull-hare-scramble-graham-jarvis

Ο Graham Jarvis τερμάτισε στην δεύτερη θέση μετά απο μία όχι καλή εκκίνηση. Έχασε μερικές θέσεις και ένα λάθος στους λόφους τον άφησε πολύ πίσω. Κατάφερε όμως στο δεύτερο μισό του αγώνα να ανέβει θέσεις και να τερματίσει τελικά δεύτερος μετά απο ένα πολύ καλό αγώνα.

Jarvis: Έκανα ένα μικρό αλλά πολύ δαπανηρό λάθος στο Three Kings. Δέν υπολόγισα σωστά και έπρεπε να το οδηγήσω δύο φορές, έχασα πολύ χρόνο ως αποτέλεσμα. Προσπάθησα και τελικά ανέβηκα στη δεύτερη θέση. Άρχισα να βλέπω τον Alfredo στο Dynamite, και ήξερε από αυτό το στάδιο μόνο ένα θαύμα θα μου δώσει τη νίκη.»

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Webb μετά απο πολλές πτώσεις στο πρώτο μισό του αγώνα. Ανασυγκροτήθηκε μετά το Carls και με άλλο αέρα κατάφερε και βρήκε τον ρυθμό του για την τρίτη θέση.

Webb: «Εγώ απλά οδήγησα πολύ χάλια στην αρχή. Δεν είμαι σίγουρος γιατί. Αλλά στο δεύτερο μισό ήμουν πολύ καλός. Η τρίτη θέση είναι καλή, αλλά αν εγώ οδηγούσα στο πρώτο μισό όπως το δεύτερο τότε ίσως θα μπορούσα να είμαι μεγαλύτερη απειλή.»

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Wade Young μπροστά απο τον Jonny Walker.

Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble 2017 αποτελέσματα:

  1. Alfredo Gomez (KTM) 2h17m6s
  2. Graham Jarvis (Husqvarna) + 3m22s
  3. Cody Webb (ΚΤΜ) + 5m4s
  4. Wade Young (Sherco) + 9m31s
  5. Jonny Walker (ΚΤΜ) + 10m41s
  6. Paul Bolton (KTM) + 15m53s
  7. Μπίλι Bolt (Husqvarna) + 18m24s
  8. Manuel Lettenbichler (ΚΤΜ) + 24m47s
  9. Mario Roman (Sherco) + 30m20s
  10. Travis Teasdale (ΚΤΜ) + 34m6s

Αναλυτικά τα αποτελέσματα Εδώ.

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον αγώνα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.