Ο Alfredo Gomez μετά από δυο πετυχημένες χρονιές στην KTM επιστρέφει στην Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing για να συνεχίσει την καριέρα του.

23846415_1543934345685432_2102596090_n

Η ανακοίνωση της συμφωνίας έρχεται μόλις δυο εβδομάδες πριν την εκκίνηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SuperEnduro που ο Alfredo Gomez έχει θέσει σαν στόχο μετά την περσινή του δεύτερη θέση την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο Ισπανός έκανε τις εξής δηλώσεις:« Ανυπομονώ να αγωνιστώ για την ομάδα της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Κατά τη διάρκεια των πρώτων μου χρόνων στην Husqvarna Motorcycles, αισθάνθηκα πάντα άνετα. Πιστεύω αληθινά ότι θα είμαι μέλος της ομάδας και η επιστροφή είναι το καλύτερο για την καριέρα μου. Η αλλαγή έρχεται μετά από μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας μου. Κέρδισα δύο από τους τέσσερις γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro το 2017 και στη συνέχεια πήρα μία από τις σημαντικότερες νίκες μου στο Erzberg. Μετά από μια υπέροχη σεζόν, είμαι βέβαιος ότι μπορώ να ελπίζω για τον τίτλο στο SuperEnduro. Θα είναι μια δύσκολη η σειρά των αγώνων, αλλά περιμένω με ανυπομονησία τον εναρκτήριο αγώνα στην Πολωνία. »

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.