Επιβεβαιωθήκαμε για ακόμη μια φορά καθώς πριν 3 μήνες είχαμε γράψει ότι ο Alex Salvini βρίσκετε κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Zanardo.

alex salvini zanardo

Μετά από μια διετή συνεργασία με την Beta ο Ιταλός Alex Salvini επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια του Jolly-Zanardo που αγωνίστηκε το 2014-2015 χαρίζοντας του το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro και μια δεύτερη θέση στην E2.

O Alex Salvini θα κάνει το ντεμπούτο του με την JET Jolly Enduro Team Husqvarna αυτό το Σάββατο στον δεύτερο αγώνα του Superenduro στο τιμόνι του Husqvarna FE 4T. Στην 30χρονη πορεία του Team HM Honda Zanardo που τα τελευταία χρόνια μετονομάστηκε σε Jolly Racing Zanardo ξεκινώντας μια δυναμική συνεργασία με το εργοστάσιο της Husqvarna έχει πολλές επιτυχίες με τον αδικοχαμένο Φινλανδό Mika Ahola να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα με την κατάκτηση πέντε συνεχόμενων τίτλων.

Ο έως τώρα απολογισμός της ομάδας είναι εντυπωσιακός 19 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 8 Νίκες στο Six days, 8 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 68 ιταλικούς τίτλους. Σκοπός της συνεργασίας με τον Alex Salvini είναι να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.