Ο ALEX SALVINI ξεκίνησε τις προπονήσεις γνωρίζοντας ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη έχοντας πολλούς αντιπάλους με ισχυρό κίνητρο.

12301716_1074528239238248_109060470444480035_n

Χθες φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με το ΒΕΤΑ 430RR ενώ τις τελευταίες ώρες στα μέσα μαζικής δικτύωσης ο Ιταλός αστέρας ανέβασε τα πρώτα του video οδηγώντας το νέο του όπλο.

Αν και βρισκόμαστε τέσσερις μήνες από τον πρώτο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος οι συνθέσεις των ομάδων ολοκληρώνονται σιγά σιγά.

Στην E2 παρατηρείται συνωστισμός καθώς μπορεί να λείπουν τα ονόματα των δυο τελευταίων πρωταθλητών MEO και RENNET αλλά θα υπάρχουν οι ROMBERT TAYLOR και IVAN CERVANTES, από την KTM οι MATIAS BELLINO και DANNY McCANNEY για την HUSQVARNA με τις δυο εταιρίες να αποφασίζουν να μην κατεβάσουν αναβάτες στην Ε3. Ο νεοφερμένος DAVIDE GUARNERI για την HONDA, ο εκρηκτικός MATTHEW PHILLIPS για την SHERCO και έπεται και συνέχεια καθώς και ο LOIC LARRIEU από του χρόνου μάλλον θα οδηγεί το νέο YAMAHA 450-F.

One more of today! Burned some laps for Get a good feeling with my baby..✌️Un’altra clip di oggi! Girato un po per acquisire un buon feeling con la mia piccola..✌️

Δημοσιεύτηκε από Alex Salvini #9 στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε από Alex Salvini #9 στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Another great morning on my new lady!!󾍇✌🏻️Un’altra bella mattinata sulla mia nuova bimba!󾍇✌🏻️

Δημοσιεύτηκε από Alex Salvini #9 στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Play in the water during the photoshoot!!!

Δημοσιεύτηκε από Alex Salvini #9 στις Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.