Έντονη κινητικότητα από την Honda Racing RedMoto World Enduro Team τις τελευταίες ήμερες καθώς μετά την συμφωνία με τον Christophe Charlier ανακοίνωσε ακόμη δυο αναβάτες.

Ο Alex Salvini μετά το πέρασμά του από τις ΒΕΤΑ και Husqvarna JET Zanardo επέστρεψε στην Honda που του έχει χαρίσει τον μοναδικό του τίτλο στο χώρο. Ο τριαντατετράχρονος Ιταλός επέστρεψε έχοντας σκοπό τον τίτλο. Η απόφαση του να συμμετέχει με το CRF 450RX κάνει την κόκκινη ομάδα το ισχυρότερο φαβορί στην κατηγορία, καθώς μαζί του θα βρίσκετε και ο Christophe Charlier.

Καλά άλλα και κακά νέα για τον Thomas Oldrati που ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα και για το 2019 συμμετέχοντας στην κατηγορία Ε1. Τα κακά νέα για τον Ιταλό είναι ότι τρεις ήμερες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας υπέστη εξάρθρωση στον δεξί του ωμό από μία πτώση κάνοντας σκι.

Οι τρεις αναβάτες εκτός από το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν και στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.