Δελτίο τύπου

Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ ΤΗΣ ΜΧ2.

Λαμβάνοντας χώρα στην εντυπωσιακή πίστα λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Χαλκίδα, ο τρίτος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019 έφερε και την πρώτη νίκη στην τελική κατάταξη της ΜΧ2 για τον αναβάτη της Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team Αλέξη Γεωργαντά.

Επάνω στην HUSQVARNA FC 250 του, ο Αλέξης ήταν για άλλη μια φορά ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της κατηγορίας των 250cc. Παίρνοντας μία τρίτη θέση στο πρώτο σκέλος της κατηγορίας, ο Αλέξης δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στο δεύτερο σκέλος, παίρνοντας τη νίκη με διαφορά σχεδόν έξι δευτερολέπτων από τον αμέσως επόμενο στην γραμμή του τερματισμού.

#21 Αλέξης Γεωργαντάς – Husqvarna FC 250: “Η νίκη στην Χαλκίδα με κάνει και κοιτάω θετικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο αγώνας στην Χαλκίδα ήταν γενικά δύσκολος. Ξεκίνησα τον αγώνα με αρκετά λάθη το Σάββατο, τα οποία όμως κατάφερα να περιορίσω την Κυριακή. Με μια τρίτη και μία πρώτη θέση κατάφερα την Κυριακή να πάρω τη νίκη στην τελικά κατάταξη της κατηγορίας κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Ανυπομονώ πραγματικά να στηθώ στην μπάρα εκκίνησης
στους επόμενους αγώνες της φετινής χρονιάς.”

Βελτιώνοντας τις επιδόσεις του όσο το φετινό πρωτάθλημα
εξελίσσεται, ο Άρης Τσαρνάς ολοκλήρωσε τον γύρο της Χαλκίδας
στην τέταρτη θέση της ΜΧ1. Πετυχαίνοντας σταθερά γρήγορα
γυρολόγια επάνω στη νέα του HUSQVARNA FC 450, ο Άρης πήρε
μία τέταρτη και μια τρίτη θέση στα δύο σκέλη της ‘μεγάλης’
κατηγορίας.

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC 450: “Είχα έναν καλό αγώνα στην Χαλκίδα και φάνηκε πως προχωράμε προς την σωστή
κατεύθυνση. Μετά και από τον πρόσφατο τραυματισμό μου στο χέρι, συνεχίζω να βελτιώνομαι και πλέον δεν με ενοχλεί τόσο μέσα στα σκέλη. Η πίστα στην Χαλκίδα έφερνε καταπόνηση στο σώμα και κούραση, αλλά παρόλα αυτά προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό σε κάθε σκέλος. Στο πρώτο σκέλος είχα καλή εκκίνηση αλλά ένοιωσα κούραση στο μέσο του αγώνα. Ανέβασα ξανά ρυθμό προς το τέλος του σκέλους, και έφτασα να παλεύω για την τρίτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος ήμουν πιο δυνατός. Με καλά σταθερούς χρόνους κατάφερα να φτάσω έως την τρίτη θέση κι έτσι τερμάτισα τέταρτος στον αγώνα.”

Η Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανανεώνει το
αγωνιστικό ραντεβού της για τον τέταρτο γύρο του Π.Π. ΜΧ που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα στις 20/21 Απριλίου.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.