Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑ TON ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ MX2 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΣΑΡΝΑ ΣΤΗΝ MX1.

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΚΑΥΤΗ» ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο Αλέξης Γεωργαντάς έβαλε το όνομά του στον πίνακα με τους
Πρωταθλητές του Πανελλήνιου Motocross. Με νικηφόρο σερί αγώνων κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο έναν αγώνα πριν από το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος. Πάνω στησ HUSQVARNA FC 250 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του μαζί με την ομάδα της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM.

#21 Αλέξης Γεωργαντάς – Ηusqvarna FC 250: “Στον αγώνα της Μεγαλόπολης ξέραμε πως χρειαζόμασταν δύο καλούς τερματισμούς. Έτσι, χωρίς καθόλου άγχος και με ακόμη δύο νίκες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τον τίτλο στην MX2, έναν αγώνα πριν κλείσει η χρονιά. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου που με βοήθησε να κατακτήσω το Πρωτάθλημα”

Από τη μεριά του ο Άρης Τσαρνάς εντυπωσίασε με τη μαχητικότητά του και έδειξε πως δικαίως βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της MX1. Ο Τσαρνάς, αφού σημείωσε έναν από τους ταχύτερους χρόνους που έχουν καταγραφεί στην πίστα της Μεγαλόπολης στο προκριματικό σκέλος με την HUSQVARNA FC 450, κατέκτησε την δεύτερη θέση και στα δύο σκέλη του αγώνα.

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC 450: “Στο A’ σκέλος παρέμεινα κοντά στον πρωτοπόρο, ώσπου έχασα τον ρυθμό μου εξαιτίας ενός ντουμπλαρίσματος. Έπρεπε να μην συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, αφού αντιμετώπισα πρόβλημα στον μπροστινό τροχό. Στο Β΄ σκέλος δεν μπόρεσα να ακολουθήσω εξαιτίας της σκόνης και έμεινα δεύτερος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που με στηρίζει”

H HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τον έβδομο και τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross ο οποίος είναι
προγραμματισμένος για τις 29 και 30 Ιουνίου σε πίστα που θα
ανακοινωθεί σύντομα.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.