Η Yamaha Yamalube ένταξε στο δυναμικό για τον επόμενο χρόνο έναν από τους πιο συναρπαστικούς αναβάτες στην κατηγορία MX2 της MXGP. Ο Aleksandr Tonkov θα οδηγήσει για την επομένη χρονιά ένα YZ250F με στόχο την κατάκτηση του τίτλου αντικαθιστώντας τον Valentin Guillod που για το 2016 θα αγωνίζεται στην κατηγορία MXGP με το YZ450F.

Aleksandr Tonkov

Aleksandr Tonkov

Ο Aleksandr Tonkov ξεκίνησε να αγωνίζεται στις αρχές της δεκαετίας στους πρώτους γύρους στις εξορμήσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην EMX250 με ένα YZ250F. Σίγουρα η συμμέτοχη του με την Yamaha είναι μια νέα πρόκληση βρισκόμενος στο ανώτατο όριο ηλικίας των 23 για την κατηγορία ΜΧ2

Aleksandr Tonkovι: Οι δύο τελευταίες σεζόν ήταν καλές για μένα, αλλά είχα αρκετές ατυχίες πιστεύω, μαζί με την Yamaha Yamalube θα ανέβουμε στο επόμενο επίπεδο. Ξέρω ότι μαζί, έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία και ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να φτάσουμε στην κορυφή, αλλά με μια τόσο ισχυρή ομάδα πίσω μου είμαι έτοιμος για την πρόκληση.

Ιδιοκτήτης / Διευθυντής Tim Mathys: Ο Aleksandr είχε μια καλή αίσθηση με την Yamaha πριν και ήταν ευτυχής όταν μιλήσαμε μαζί του για το 2016 επειδή είχε προγραμματίσει να μας πλησιάσει. Νομίζω ότι είναι ένας αναβάτης που έχει αναπτυχθεί πολύ και έχει συναρπαστική προοπτική προόδου. Ξέρουμε ότι έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στις θέσεις του πόντιουμ αλλά και να διεκδικήσει νίκες. Αυτό είναι άλλο ένα ισχυρό σημάδι για την ομάδα μας που αναβάτες του επιπέδου του θέλουν να αγωνιστούν για μας.

Διευθυντής της Yamaha Motor Europe MX Erik Eggens: Με τον Valentin να κινείται στην MXGP για το 2016 είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε έναν ισχυρό αναβάτη σαν τον Aleksandr στην ομάδα της Yamaha Yamalube. Έχοντας καλές εμφανίσεις την φετινή σεζόν πριν τον τραυματισμό του έδειξε ότι είναι ένας από τους ταχύτερους της κατηγορίας. Μαζί με τον Julien υπολογίζουμε άτι θα έχουμε για ακόμα μια χρόνια ισχυρή παρουσία στην ΜΧ2.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.