Για δεύτερη φορά φέτος η προσπάθεια του ομίλου φίλων μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών είχε αντίπαλο τα καιρικά φαινόμενα με την Σαββατιάτικη απογευματινή βροχή και την Κυριακάτικη πρωινή καταιγίδα να κάνουν το τερέν ιδιαίτερα βαρύ και απαιτητικό στα πρώτα πρωινά σκέλη της Κυριακής.

Στον προτελευταίο γύρο του πρωταθλήματος υπήρχαν πολλές και σημαντικές απουσίες σε όλες τις κατηγορίες με τον Παναγιώτη Κουζή να απουσιάζει από την mx1 συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, τον Γιώργο Αρβανίτη που τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα και χάνει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αλλά και του πρωτοπόρου στα quad Γιώργου Καπέλη να μην συμμετέχει για οικογενειακούς λόγους να είναι οι σημαντικότερες απουσίες. Δυστυχώς οι προβλέψεις του καιρού, οι αρκετοί τραυματισμοί αθλητών, το απαιτητικό τερέν που έγιναν πολλές προσπάθειες να βελτιωθεί και στα δοκιμαστικά του Σαββάτου εξέπληξε θετικά όλους τους αναβάτες και η προκήρυξη του πρωταθλήματος νοτίου Ελλάδος ήταν οι βασικότεροι λόγοι τις μειωμένης προσελεύσεις αναβατών.

Ο πρωτοπόρος της mx2 Γιάννης Τουρατζίδης έχοντας μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα από τον Παναγιώτη Παπίλα και με τον κύριο αντίπαλο του, Γιώργο αρβανίτη να βρίσκετε εκτός δράσης συνέχισε με νίκη και στέφθηκε πρωταθλητής έναν αγώνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Kristian Ilioski εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Παναγιώτη Κουζή και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της mx1. Στην open ο Σταμάτης Δημολιάνης επέστρεψε στις νίκες και ο Αλέκος Κατσινέλης γεύτηκε για πρώτη φορά την χαρά της νίκης στα quad.

Kristian Ilioski #90 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ1

Kristian Ilioski #90 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ1

Ο Σκοπιανός Kristian Ilioski ήταν ο μεγάλος νικητής και πρωταγωνιστής στην κατηγορία mx1 κερδίζοντας το δεύτερο σκέλος και χάνοντας την νίκη στο πρώτο από ένα λάθος του στον τελευταίο γύρο. Ο Δημήτρης Βαγγελάκος στον καλύτερο φετινό του αγώνα αν και δεν έκανε καλές εκκινήσεις και στα δυο σκέλη έφτασε τους πρώτους και εκμεταλλεύτηκε την πτώση του Ilioski στο πρώτο σκέλος περνώντας την πρώτη φετινή καρό σημαία, ισοβάθμησαν στην γενική βαθμολογία αλλά τελικά έμεινε δεύτερος πίσω από τον Σκοπιανό. Στην τρίτη θέση ο Δημήτρης Κοντολέτας με τον Κυριάκο Κόττη ισοβάθμησαν με τον αναβάτη από την Ζαχάρω Ηλείας να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί και να τίθεται πρωτοπόρος στην κατηγορία παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον τραυματισμό του. Στην πέμπτη θέση ο Καβαλιώτης Δημήτρης Μπαξεβάνης και στην έκτη θέση ο Γρεβενιώτης περσινός πρωταθλητής της Ε3 Χρήστος Παπαθεοδώρου. Άτυχος της κατηγορίας ο Αργύρης Τσάρνας που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την λάσπη στο πρώτο σκέλος και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του στο δεύτερο σκέλος, τερμάτισε τρίτος χάνοντας την δεύτερη θέση στον τελευταίο γύρο.

Γιάννης Τουρατζίδης #100 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ2 και πρωταθλητής του 2015

Γιάννης Τουρατζίδης #100 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ2 και πρωταθλητής του 2015

Οι αναβάτες της mx2 ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο από όλους μέσα στην λάσπη καθώς μπήκαν πρώτοι για σκέλος. Τελικός νικητής και πρωταθλητής της κατηγορίας ο Γιάννης Τουρατζίδης που στο πρώτο σκέλος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την πολύ λάσπη όταν προσπάθησε να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Παπίλα είχε δυο μικρές πτώσεις και ένα κομμάτι ξύλο καρφωμένο στο αριστερό μάτι, παρόλα αυτά κατάφερε να τερματίσει δεύτερος στο σκέλος επικρατώντας στον προτελευταίο γύρο του Στάθη Φυσέκη. Στο δεύτερο σκέλος αν και αντιμετώπιζε προβλήματα με την πληγή που είχε δημιουργηθεί στο αριστερό του μάτι τερμάτισε πρώτος φέρνοντας την διαφορά του από τον Παναγιώτη Παπίλα στους 51 βαθμούς. Δεύτερος ο Παπίλας που οδήγησε εκπληκτικά στο πρώτο σκέλος σε ένα πολύ δύσκολο τερέν αλλά στο δεύτερο δεν απέφυγε τα λάθη που τον έφεραν μακριά από τον Τουρατζίδη. Τρίτος στον αγώνα ο Νίκος Λυρίου που κινήθηκε έξυπνα αποφεύγοντας τις υπερβολές. Τέταρτος ο ανεβασμένος Στάθης Φυσέκης που βρέθηκε για δεύτερη φορά στην εξάδα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, της ως τώρα βαθμολογίας. Πέμπτος ο Αλέξης Γεωργαντάς που είχε κάποιες πτώσεις και στα δυο σκέλη που τον έφεραν μακριά από τους πρώτους. Έκτος ο Δημήτρης Τουρατζίδης σε έναν εξαιρετικό αγώνα για αυτόν μας έδειξε πτυχές του ταλέντου του, με τα δύσκολα να του ταιριάζουν. Εκπληκτηκή απόδοση στο δεύτερο σκέλος είχε ο Δημήτρης Μπάκας περνώντας την δεύτερη θέση αλλά μια μηχανική βλάβη στους τελευταίους γύρους του πρώτου σκέλους τον έθεσε εκτός εξάδας. Όπως και ο Γιάννης Μόσιος που για ακόμα μια φορά φέτος αντιμετώπισε προβλήματα στο δεύτερο σκέλος, στο πρώτο τερμάτισε πέμπτος. Στα δοκιμαστικά του Σαββάτου ο εκπληκτικός Ανέστης Ράδος έκλεψε την παράσταση με τα εκπληκτικά άλματα μαζί με τον Νίκο Λυρίου και δίνοντας μια νέα εκδοχή στο πως περνιούνται τα σαμάρια κάνοντας το 2-3-1 και στον επόμενο γύρο κάνοντας για πρώτη φορά από αναβάτη το 2-4, την Κυριακή η πτώση του στον πρώτο γύρο του πρώτου σκέλους τον έθεσε εκτός αγώνα νιώθοντας ενοχλήσεις στο τραυματισμένο του πόδι.

Δημήτρης Τουρατζίδης #200 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ2t

Δημήτρης Τουρατζίδης #200 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ2t

 

Έντονες μάχες και σκληρό ανταγωνισμό στην MX2T με τον Δημήτρη Τουρατζίδη να παίρνει την πρώτη του νίκη στην κατηγορία αφήνοντας δεύτερο τον Νίκο Δεμερδεσλή που κέρδισε το πρώτο σκέλος. Τρίτος ο Φραγκίσκος Ζούνης που αντιμετώπισε προβλήματα με το δύσκολο τερέν. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Καρατζιάς, Κώστας Γάκης και Φώτης Κόλλιας που τερμάτισαν μόνο στο δεύτερο σκέλος.

Σταμάτης Δημολιάνης #1 Νικητής της κατηγορίας ΜΧopen

Σταμάτης Δημολιάνης #1 Νικητής της κατηγορίας ΜΧopen

Στην open ο Σταμάτης Δημολιάνης ήταν ο νικητής και στα δυο σκέλη. Στο δεύτερο σκέλος έδωσε μάχες με τον Χρήστο Τομαρά που τον απείλησε και πήρε την πρωτοπορία στα μέσα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει χάνοντας το σκέλος και την νίκη στην γενική για μόλις ένα δευτερόλεπτο. Τρίτος και στα δυο σκέλη ο Κυριάκος Κιουτσούκωστας με τους Πέτρο Τανούση, Φίλιππο Γιακουμάκη και Κώστα Παπαδόπουλο να συμπληρώνουν την εξάδα.

Αλέξανδρος Κατσινέλης #55 Νικητής της κατηγορίας QUAD

Αλέξανδρος Κατσινέλης #55 Νικητής της κατηγορίας QUAD

Στα quad ο Αλέξης Κατσινέλης ήταν ο νικητής κερδίζοντας το δεύτερος σκέλος. Δεύτερος με τους είδους βαθμούς ο Σπύρος Μπιρλής που προβληματίστηκε από την λάσπη. Τρίτος ο Χαρίλαος Μαυρίδης σε μια πολύ καλή εμφάνιση και στα δυο σκέλη. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Κώστας Ντούζος, Ζαχαρίας Χριστόπουλος και Απόστολο Τριανταφύλλου.

Αποτελέσματα Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.