Blazusiak, ένας αθλητής της Red Bull, που ήδη είναι πέντε φορές πρωταθλητής του διαγωνισμού κέρδισε και τους τρεις αγώνες και είναι 12 βαθμούς μπροστά από τον  Βρετανό David και τον Αμερικάνος Cody Webb, ο οποίος τρέχει με KTM. Ο Βρετανός Jonny Walker, όπως και ο Blazusiak είναι αναβάτης εργοστασιακός της KTM  και τερμάτισε τέταρτος συνολικά.

Taddy Blazusiak: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα και τους τρεις αγώνες και είμαι ο δεύτερος ταχύτερος στην Superpole. Τα συναισθήματα είναι καταπληκτικά όταν κερδίζω εδώ μπροστά στο κοινό της πατρίδας μου. Απόψε οδήγησα καλά και είχα τον έλεγχο. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ήταν μια τέλεια βραδιά. «

Ο Blazusiak, ο οποίος οδηγάει KTM 300 EXC 2τ έκανε μια εκπληκτική ανάκαμψη στην εναρκτήρια κούρσα για να πάει και να πάρει τη νίκη. Έχει πέσει στην πρώτη στροφή με τον Jonny Walker, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη στα τελευταία μέτρα του αγώνα. Ο δεύτερος αγώνας ξεκίνησε με την αντίστροφη σειρά, με τους πιο αργούς αναβάτες μπροστά, αλλά ο Blazusiak είχε μετακινηθεί από το πίσω μέρος μέχρι και την τρίτη θέση στο πρώτο λεπτό και ήταν προσκολλημένος πίσω από τον συνάδελφο του, αναβάτη της KTM Mario Roman. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του έξι λεπτά συν ένα γύρο αγώνα πέρασε στην πρώτη θέση όπου και τερμάτισε πρώτος. Στη συνέχεια στον τρίτο αγώνα κέρδισε άνετα  με 22 δευτερόλεπτα διαφορά.

taddy712

Ο Βετεράνος David Knight, ο οποίος έχει επιστρέψει για να οδηγήσει ένα KTM είπε ότι ήταν πολύ ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση του. «Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος που τερμάτισα δεύτερος», είπε.

Τρίτος ο Cody Webb, νικητής του Endurocross Πρωτάθλημα 2014 οδήγησε πολύ δυνατά, αλλά είπε ότι ήταν μια δύσκολη νύχτα. Οδήγησε τον αγώνα στην αρχή και φαινόταν πως θα έπαιρνε καλή θέση, αλλά έχε πτώσεις και έπρεπε να αρκεστεί στην τρίτη θέση. Τα αποτελέσματά του, 3-7-4 ήταν αρκετά για να του δώσουν μία  θέση στο βάθρο.

Ο Jonny Walker παραδέχτηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη μέρα του, ακόμα και αν έκανε ένα πολύ δυνατό comeback στον τελικό αγώνα και τερμάτιζε δεύτερος. «Δεν είμαι ευχαριστημένος απόψε, αλλά είμαι χαρούμενος με τον τελευταίο αγώνα», είπε. «Θα εργαστούμε σκληρά, εγώ θα επανέλθω δυνατότερος στον επόμενο γύρο στη Γερμανία.»

Η Junior Class, επίσης πήγε στην KTM με τρεις νίκες, πρόκειται για τον 19χρονο Αμερικανός Ty Tremaine.

Ο επόμενος γύρος του πρωταθλήματος είναι στη Γερμανία στις 3 Ιανουαρίου.

FIM SuperEnduro Γύρω από έναν σε Γκντανσκ, Πολωνία

Συνολικά αποτελέσματα
1, Taddy Blazusiak POL, KTM 62 πόντους
2, David Knight, GBR, KTM 50
3, Cody Webb, ΗΠΑ KTM 37
4, Jonny Walker, GBR, KTM 35
5, Alfredo Gomez, ESP, Husqvarna 32
6, Τέιλορ Ρόμπερτ, ΗΠΑ, KTM, 30
7, Mario Roman, ESP, KTM 29
8, Dani Gibert, ESP, Gas Gas, 27 
Superpole
1, Walker, KTM
2, Blazusiak, KTM
3, Ιππότης, KTMRace One
Αγώνας Ένας
1, Blazusiak, KTM
2, Ιππότης της KTM
3, Webb, KTM
Αγώνας Δύο
1, Blazusiak, KTM
2, Ιππότης, KTM
3, Gibert, Gas Gas
Αγώνας Τρεις
1, Blazusiak, KTM
2, Γουόκερ, KTM
3, Ιππότης, KTM
Τζούνιορ Συνολικά αποτελέσματα
1, Ty Tremaine, ΗΠΑ KTM (τρεις νίκες)
2, Ανδρέας Linusson, SWE, KTM
3, Τζακ Rowland, GBR, Sherco
4, Manuel Lettenbichler, GER, KTM
5, Gethin Humphreys, GBR, η Husqvarna
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.